Нам рік: видання «Волинь24» відзначило День народження

3
-6
Нам рік: видання «Волинь24»  відзначило День народження
Тисячі новин. Сотні репортажів. Людські долі. Аналітика. Нестримний рух уперед... Усього рік існує інтернет-видання "Волинь24", а "за плечима" - уже безмежний багаж справ та вражень.

6-го липня команда "Волинь24" відзначила першу свою річницю. Коротка історія, але за цей час видання, яке торік так стрімко увірвалося у медіа-простір, стало одним із трьох найрейтинговіших ресурсів Волині.

Натхненником проекту став бізнесмен, ресторатор, громадський діяч Володимир Пащенко. Усе почалося з ідеї створити такий інтернет-продукт, який би швидко став "настільною книгою" для якомога більшої кількості волинян. Власне, так і сталося.

День народження "Волинь24" відзначали у компанії гарних друзів, з гарною музикою, у теплій та щирій атмосфері.




Ранок у четвер був сповнений хвилювання та… хаосу. Зачіска не готова, макіяж не той, а тут ще й працювати до вечора треба – такі думки полонили прекрасну частину колективу. У результаті, редакція «перетворилась» на салон краси, де працюють журналісти.

Та все ж надвечір редакційна сім’я «Волинь24» прибула у літнє кафе «Osteria», яке знаходиться біля готельно-ресторанного комплексу "Patio di Fiori", щоб відсвяткувати свій перший День народження.


Розвішені фото з історії редакції, музика і фуршет. Святкову атмосферу доповнював саксофон від гурту Demira - музиканти професіонали Андрій Чуб та Ірина. Колектив редакції вітає гостей та запрошує до святкування. Серед них – гендиректор будівельної компанії "Інвестор" Андрій Разумовський, депутат обласної ради Михайло Імберовський, бізнесмен і благодійник Василь Токарський, співзасновник компанії "Тигрес" Ірина Дубчук та Олег Дубчук, продюсер проекту "Протилежний погляд", телеведучий Тарас Шкітер, волонтер і депутат Луцької міськради Сергій Балицький, керівник відділу маркетингу ПАТ "Теремно Хліб" Олександра Борук, директор філії ПАТ “НСТУ” “Волинська регіональна дирекція” Ольга Куліш, колеги-журналісти та інші читачі видання.


Ведуча свята Світлана Рижук найперше надала слово «винуватцю» свята, головному редактору Юрію Ричуку.

«Вітаю колег з річницею! Я радий працювати у чудовому колективі, які не втомлюються писати про все. Хотів би згадати кожного поіменно, але не буду, бо точно когось пропущу (сміється)», - привітав він.


З вітальним словом виступили колеги та гості, зичили успіхів та вручали подарунки.

Крім того, спеціально до Дня народження, «Волинь24» презентувала унікальний проект – «ТОП-100 впливових волинян». Інтригу, хто ж номер один, тримали кілька місяців. Тож нарешті, читачі дізнались!


«Хто заплатив - той і в рейтингу, - перше, що ми почули, коли розповіли про проект. Так, заплатили. Але не нам, і не грішми. Вони заплатили в першу чергу своєю працею, зусиллями, стараннями, дисципліною, сміливістю і - досягли успіху. Як результат - потрапили до нашого рейтингу», - розповіла одна із співавторів проекту Людмила Яворська.


Насамкінець - смачний святковий торт від ресторану високої кухні Patio di Fiori і надії на підкорення нових вершин.

Маленький ювілей, скромна імпреза, але багато сподівань і багато планів!

P.S. Cтворити святкову атмосферу допомогли:
гурт Demira - музиканти професіонали Ірина та Андрій Чуб (тел. 050 677 74 62);
алкогольний партнер - «Фраголіно»;
співорганізатор свята - маркетолог Анна Рудень;
чарівний макіяж ведучої - від студії краси "Лукашик".


Теги: медіа, ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке враження,що це не Луцьк, а Тель-Авів )))
Відповісти
ппц, як Ричук постарів( хоч бороду збрий, чувак
Відповісти
Вітаю!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні