--> Стало відомо, хто може очолити «Луцьксвітло» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, хто може очолити «Луцьксвітло»

4
-1
Стало відомо, хто може очолити «Луцьксвітло»
На заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Луцьке електротехнічне підприємство-Луцьксвітло» претендують четверо кандидатів.


Мазін Валерій Володимирович
– громадянин України, 1968 р.н., у 2007 році закінчив Луцький державний технічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Електротехнічні системи електроспоживання». Стаж роботи на керівних посадах – 8 років 6 місяців. Нині працює на посаді головного інженера Луцької міської філії ПАТ «Волиньобленерго».

Миндюк Василь Петрович – громадянин України, 1979 р.н., у 2001 році закінчив Луцький державний технічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Електротехнічні системи електроспоживання»; у 2004 році закінчив факультет перепідготовки фахівців Луцького державного технічного університету за спеціальністю «Економіка підприємства». Стаж роботи на керівних посадах – 12 років 9 місяців.

Майстер ПАТ «Обленерго», у 2015 році спробував свої сили у місцевих виборах як кандидат в депутати до міської ради у №3 виборчому окрузі (район ДПЗ) від «Радикальної партії Олега Ляшка».

Петрук Володимир Петрович – громадянин України, 1961 р.н., у 2007 році закінчив Луцький державний технічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва». Стаж роботи на керівних посадах – 1 рік 3 місяці. Працював на посаді директора житлово-комунального підприємства № 3.

У 2015 році Петрук Володимир подавав свою кандидатуру на посаду начальника управління житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації, однак виграти конкурс йому не вдалося.

Цуман Сергій Павлович – громадянин України, 1985 р.н., у 2008 році закінчив Луцький національний технічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит». Стаж роботи на керівних посадах – 5 років 1 місяць. Працює з 2012 року в ПАТ «Мостобуд» на посаді заступника начальника.

Нагадаємо, екс-директор комунального підприємства «Луцьксвітло» Іван Кубіцький за власним бажанням заяву на звільнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже один радикал завів автопарк сервіс в жопу. На черзі Луцьксвітло?
Відповісти
дивні кандидати !
Відповісти
А дивина в чому??? не могу понять....
Відповісти
Івана уркопи "пішли", ане за "власним"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні