«Те, що в голови ОДА немає більшості в обласному парламенті – не мінус», - Володимир Гунчик

1
-5
«Те, що в голови ОДА немає більшості в обласному парламенті – не мінус», - Володимир Гунчик
Голова Волинської ОДА вважає, що йому вдається знаходити компроміси з депутатами обласної ради та приймати важливі для області рішення, незважаючи на політичні протиріччя.

Про це Володимир Гунчик розповів в інтерв’ю виданню «Конкурент».

Посадовець зауважив, що має потужну підтримку в обласній раді від 13 депутатів від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» та політиків, які з ними співпрацюють.

Він зауважив також, що намагається не конфліктувати з депутатами – представниками політичних сил, що його не підтримують.

«Те, що в голови ОДА немає адміністративної більшості в обласному парламенті – не мінус, це плюс, який змушує мене шукати компроміси з головами усіх фракцій, коли потрібно вирішити важливі для області питання. На мою думку, 80 % завдань, які я ставлю перед собою та фракцією, виконуються», - наголосив голова адміністрації.

«Там, де хтось хоче створити конфлікт, я його не загострюю. Я бачу, що деякі політсили хочуть "наступити" на пальці голові ОДА, не пропускаючи тих чи інших рішень. Я не вважаю, що потрібно принципово конфліктувати. У мене достатньо повноважень, передбачених законом та посадовою інструкцією, які я використовую, обходячи рішення сесії, комісій, більше використовуючи повноваження органів місцевого самоврядування», - додав він.

Володимир Гунчик переконує – намагається домовлятись з представниками усіх політичних сил.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В ода вже зовсім нічого немає! Гунчик розвалив усе що міг! Понабирав бездарів що знають як прогулювати роботу а працювати не хочуть розвалив економіку ліквідував департамент , краде-краде-краде , видає незаконні розпорядження , своїм присуджує премії , а з старих кадрів знущається ! Кажуть на заводі був хам зараз такий самий , при комуністам би такого собі не дозволяв !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні