На Прикарпатті тихо вивантажили 120 тонн львівського сміття

0
-1
На Прикарпатті тихо вивантажили 120 тонн львівського сміття
У приміському селі Микитинці, яке належить до Івано-Франківської міськради, скинули близько 120 тонн відходів. Знайдені серед сміття документи свідчать, що воно таки зі Львова.

Журналісти «Галки», які сьогодні першими прибули сюди, побачили серед непотребу документи Львівського національого університету імені І.Франка, податкові декларації різних львівських фірм у папках, папери однієї із львівських церковних громад. Також – одноразовий посуд з «Макдональдса», а цього закладу немає у Франківську.

Одним з перших появу гори сміття у селі помітив Богдан Щербанюк, депутат Микитинецької сільської ради. Він стверджує, що це сміття завозили вночі з п’ятниці на суботу та з суботи на неділю.

Відходи скинули у промзоні, на території колишнього заводу «ДБК», неподалік дачного масиву. Це місце рідко відвідують. Жителі села припускають, що про цю ділянку гостям зі Львова»розповів хтось із місцевих. Сміттєва смуга простягається на 150 метрів. Кажуть, що тут близько 120 тонн сміття. На місці веде розслідування слідчо-оперативно група.

Міський голова Руслан Марцінків на прохання «Галки» прокоментував інцидент із появою десятків тонн львівського сміття на околиці Івано-Франківська.

«Негарно так робити. Розумію, що є проблема із львівським сміттям, але так звозити його нашій громаді, і так викидати, без дозвільних документів, я вважаю, це непорядок. Тому будемо робити всі дії, в тому числі з правоохоронцями, щоб ми контролювали привіз сміття, може навіть муніципальна варта буде відслідковувати ці вантажівки», – повідомив виданню телефоном міський голова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні