На Волині владі треба йти до компромісу, - Володимир Бондар

3
-8
На Волині владі треба йти до компромісу, - Володимир Бондар
Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар вважає, що у багатьох питання виконавчій та представницькій владі на Волині треба більше компромісу.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню «Волинська правда».

«Виступав і завжди буду виступати за те, щоб стосунки між представницькою і виконавчою місцевими владою були якомога конструктивніші. Ми розуміємо політичну складову. Зрозуміло, є питання, в яких не можна знайти компроміс. Ті чи інші політичні сили мають свою систему базових підходів. Якщо ви, скажімо, націоналіст, а хтось інший – соціаліст, то не переконаєте його», - каже Володимир Бондар.

За словами керівника фракції «Солідарності» в облраді, нині заступника голови Держлісагентства Володимира Бондаря, він неодноразово говорив голові облради та облдержадміністрації про необхідність пошуку компромісу.

«99 відсотків вирішення питань можуть не стосуватися вашої ідеологічної, політичної спрямованості! Це, зокрема, питання господарського характеру. Можна не приймати політичних заяв і в них десь розходитися. Але щодо всіх інших потрібно шукати компроміс. Я неодноразово говорив і голові обласної державної адміністрації, й голові обласної ради, що на Волині треба йти до пошуку компромісу. Думаю, що в багатьох випадках це вдається. В окремих випадках є питання, де мені хотілося б знайти більше компромісу. Буду закликати до цього завжди.

Я більше спілкуюся (це не секрет) із виконавчою владою. Виходячи також і з того, що представляю і відповідну фракцію в обласній раді. Вважаю роботу виконавчої влади Волині достатньо конструктивною, серйозною та глибокою. Сьогодні дуже багато зроблено. От я представляю в облраді округ із Ратнівського району. Бідний поліський регіон, буквально під Білоруссю. Скільки позитивних моментів тому, що виконавча влада, починаючи від Володимира Петровича Гунчика, своєчасно втрутилася. Голова ОДА впродовж останнього часу зумів побувати тільки у «моєму» окрузі разів п’ять», - каже Бондар.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Налькович, а ти хто?? Якщо не соціаліст і не націоналіст - то хто?
Відповісти
пан бондар або наївний, або прикидається. на відміну від міських голів і голів рад голови адміністрацій виконують в основному вказівки з банькової. і наплювати вони хотіли на закони, людей і всіх обраних. поки голови адміністрацій (виконавча влада ) не буде обиратись на виборах - ніякого толку в країні не буде. а ще необхідно міняти систему виборів: запроваджувати відкриті партійні списки, законодавчий орган робити двохпалатним, запровадити систему відкликання всіх обранців, спростити процедуру імпічменту президента, запровадити відкриту і прозору систему ОБРАННЯ, а не призначення СУДДІВ та відкликання їх з посади
Відповісти
ну і де коментар, який успішно додано ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні