Українське морозиво - якісне, - Мінагрополітики

1
5
Українське морозиво - якісне, - Мінагрополітики
В рамках програми контролю якості харчових продуктів пройшло тестування морозива та заморожених продуктів від провідних українських підприємств, передає УНН з посиланнням на прес-службу Мінагрополітики.

В ході дослідження було протестовано 8 зразків морозива за фізико-хімічними та органолептичними показниками в ДП “Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів”.

Результати показали, що всі протестовані зразки виявилися відповідними до вимог нормативних документів на виробництво морозива та заморожених продуктів.

Окрім того, Асоціацією було розроблено Методичні настанови відповідно до вимог Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” для підприємств з виробництва морозива.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Теперішнє морозиво-пародія на якісне...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні