У ресторані футболіста Тимощука пропагують георгіївські стрічки

4
2
У ресторані Анатолія Тимощука "Food Park" пропагують георгіївські стрічки.

"Це лише один з прикладів, куди Толік інвестував шестизначні суми у валюті з сімейних рахунків", - пише дружина футболіста Надія Навроцька на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її словами, коли Тимощук робив селфі у госпіталі з хлопцями, паралельно будувалися ресторани під майбутній "шабаш" стрічок.

"Пам'ятаю фото того рудоволосого пораненого солдата з фото. Цікаво, що і йому Толік дивився в очі, пожимав руку і щось розповідав. І ті солдати, мабуть, вірили у щирість капітана збірної, за яку вболівали. Як і сотні тисяч інших вболівальників", - йдеться у дописі.

"Цікаво як то вийшло, що Толіку, після всіх його прапорів і жовто-блакитних стрічок на голові, прийшло в голову, що серед берізок і стрічок інвестиції для нього найперспективніші? Що йому пообіцяли в Росії і за що він погодився перевдягтися у інші стрічки?", - підсумовує Навроцька.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліський шматок лай..а!!!
Відповісти
Волинь 24, ви ж серйозне видання. Чому ви передруковуєте істерію развєденкі??? Зла людина, яка ненавидить вес світ, зі злості скоро лусне, нічого світлого і доброго вона не може зробити чи навіть сказати
Відповісти
Не дарма ж він в кацапіі залишився.
Відповісти
ТИМОЩУК ПОВІЯ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні