Відгуляла День молоді: на Тернопільщині знайшли мертву неповнолітню

2
4
Відгуляла День молоді: на Тернопільщині знайшли мертву неповнолітню
Вранці на Тернопільщині у Збаразькому районі трапилося жахливе вбивство. Від рук невідомого загинула сімнадцятирічна жителька селища Вишнівець. Дівчина поверталася зі святкування Дня молоді, коли на неї напали, - повідомляє Галас.

Востаннє матір з нею спілкувалася по телефону приблизно о 1.30-1.40 ночі. Донька повідомила, що збирається йти додому.

На тілі загиблої оперативники виявили слід від ножового поранення в область серця. Поруч лежало ймовірне знаряддя вбивства та особисті речі дівчини. Від чого саме померла дитина, встановить судово-медична експертиза.

Начальник обласної поліції Олександр Богомол звертається до всіх мешканців селища Вишнівець, якщо ви щось бачили та чули, не мовчіть, повідомляйте на лінію “102” або за номерами у Збаражі: (068) 346-73-46, (03550) 2-12-45, у Тернополі – (0352) 27-12-58, (067) 471-66-23.

Будь-яка інформація буде опрацьована.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
назва статті звучить так ніби дівчина сама винна. через безпорадність поліції на волі зарас гуляє багато вбивць.
Відповісти
я не пуританин , але сімнадцять років, гуляти до часу сорок, мені б за таке в свій час дісталося, а ще спостерігаю на роботі , як люди відсвяткували день Молоді, вихваляються хто скільки випив ПЛЯШОК ! горілки, ви що молодь геть подуріли, у вас мізки є з такими дозами можна й до 35 - ти не дотянути, молодь деградує, недопрацьовує влада з пропагандою спорту, та й церква не поймеш що учить раз паства так гуляє
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні