Фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині» відсвяткував п’ятиріччя. ФОТО

0
4
Фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині» відсвяткував п’ятиріччя. ФОТО
У Ковелі влаштували масштабне святкування п'ятиріччя благодійного фонду Степана Івахіва "Патріоти Волині".

Святкування, в якому поєднали спортивні, мистецькі та благодійні події, відбулося 25 червня, - пише ВолиньPost.

Розпочалось відзначення урочистою конференцією, яка відбулася в Палаці учнівської молоді.

Тут народного депутата Степана Івахіва та його команду вітали керівники міста та громадський актив. Зокрема, відзначили, що за сприяння фонду в місті збудували стадіони ЗОШ №1,2, 7, 12, реконструювали ДЮСШ, зал єдиноборств та тенісний клуб. Пригадали й про допомогу в фінансуванні створення Пам'ятника борцям за волю України.

Ще одна спільна та дуже важлива справа - відкриття ДНЗ №14 та нових груп в інших садках.

До того ж фонд постійно допомагає в поліпшені матеріально-технічної бази закладів освіти, культури, спорту, підтримує мистецькі, спортивні заходи.

Степан Івахів під час конференції розповів, що Ковель став для нього рідним містом, та запевнив, що фонд "Патріоти Волині" й надалі допомагатиме місту залізничників.

Опісля програма відзначення 5-річчя фонду розділилася на декілька напрямків:

- у кінотеатрі "Прем'єра" дітей атовців пригощали смаколиками та показували їм мультфільми;
- на стадіоні школи №1 відбувся турнір з футболу;
- на березі річки Турія відкривали оновлену набережну, відновлення якої профінансували з благодійного фонду "Патріоти Волині" та міського бюджету.

Згодом розпочалася мистецька частина програми.

Біля входу у парк ім. Лесі Українки охочі могли потанцювати чи відпочити під музику, яку виконував муніципальний духовий оркестр. Тут відбувалися конкурси та забави.

Згодом на сцені, яку встановили на головній площі міста, виступали юні співаки та влаштували караоке з заслуженим артистом України Адамом Горбатюком.

Фінальним акордом свята стали виступи народного артиста України Павла Дворського та гурту "ТІК", в перерві між якими в небо випустили десятки синіх та жовтих повітряних кульок.

До слова, гурт "ТІК" недаремно називають "народним". Їхній виступ викликав справжній фурор у глядачів, вони дружньо підспівували Віктору Бронюку, танцювали з ним та довго не відпускали музикантів зі сцени.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні