«Всі качельки в такому стані, ніби по них слони пройшлися», - лучанка про жахливий дитячий майданчик

2
4
«Всі качельки в такому стані, ніби по них слони пройшлися», - лучанка про жахливий дитячий майданчик
Ігровий майданчик для дітей, що поруч зупинки «18 школа» вразив лучанку своїм запущеним станом.

Фотографії дитмайданчика надала лучанка Лілія Романюк, - Район.Луцьк.

"На вихідних вирішили завести дітей на дитячий майданчик. Привели, постояли і пішли. Це жах! «Ворота» з трьох брусів хитаються, таке враження, що вітер подує і ними когось накриє", - пише лучанка

"Пісочниця не те що без піску, а вщент роздроблена і шматки просто валяються під ногами. Парканчик потрощений", - обурюється жінка.

"А там, де була гойдалка, висять два якихось чи то дроти, чи то шнурки. Всі качельки в такому стані, ніби по них слони пройшлися. Майданчик не те що неестетичний, він небезпечний! Невже не можна довести його до ладу?"

Також Лілія Романюк пише про те, що жителі місцевих будинків могли б "скинутись" по 10 гривень, завезти піску, пофарбувати і зробити радість дітям.

"Ми,наприклад, готові дати кошти на цей ремонт, але ніхто не хоче ним займатися. Всі чекають, що прийде хтось і вирішить проблему, мовляв, хто ставив, той хай і доглядає", - зазначає жінка.

"І куди, зрештою, дивляться комунальні служби? Європа – не закордоном. Вона може бути тут, але жити треба відповідно. Не чекати, що хтось прийде і дасть, а стати і зробити. Це ж потрібно нашим дітям!», – написала Лілія Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зате поряд зробили ігрові автомати. а раніш була піцерія,яка доглядала за цим майданчиком. треба до палиці звернутись.
Відповісти
всі - на тираж )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні