В Україні демографічна криза: на 100 померлих - 58 народжених

10
-7
В Україні демографічна криза: на 100 померлих - 58 народжених
Чисельність населення України станом на 1 травня 2017 року становить 42 млн 502 тис. осіб, що, за оцінками Державної служби статистики України, на 82,8 тис. менше, ніж було на початок року.

У січні-квітні 2017 року, за даними Держстату, в Україні народилось 116 907 дітей, у той час як за аналогічний період 2016 року цей показник становив 128 530 дітей, - пише УНІАН.

У січні-квітні відзначалось природне скорочення населення на 85 387 осіб, тоді як у січні-квітні 2016 року цей показник становив 74 379 осіб.

При цьому кількість тих, хто приїхали в країну, перевищила кількість тих, хто виїхали з країни на 2 612 осіб у січні-квітні поточного року, за аналогічний період 2016 року цей показник становив 6 256 осіб.

У повідомленні Держстату зазначається, що залишається суттєвим перевищення кількості померлих над кількістю народжених: на 100 померлих - 58 народжених. Дані наводяться без урахування Криму та зони проведення антитерористичної операції, а чисельність населення оцінюється лише без урахування території Криму.

Як відомо, чисельність населення України станом на кінець 2016 року становила 42 млн 584,5 тис. осіб, що, за оцінками Державної служби статистики України, на 176 тис. осіб менше, ніж було на кінець 2015 року.

Навесні 2014 року після анексії Криму та формування зони антитерористичної операції на сході країни в зв'язку з початком активних бойових дій у регіоні кількість населення України було суттєво скориговано й зменшено до 43 млн із 45 млн осіб.

Надалі цей показник зменшувався від місяця до місяця.

Останній раз перепис населення в Україні проводився у 2001 році.

Організація Об'єднаних Націй рекомендує проводити цю оцінку не рідше одного разу на десять років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За це скакали по майданах за печеньки нуландші.Янкесам і гейропейцям і даром не потрібні українці. їм потрібні земля і території. А для аборигенів -АТО, ГМО та багато іншого, в т.ч. ЛГБТ для знищення і виродження...Прозріли трохи клоуни майданні чи й далі скакатимуть і лизатимуть дохлого Стефка?
Відповісти
євреї народжуються нормально і живуть при здоровлі і довго і щасливо і нормально вивозять все і ізраїль з україни те що з бюджету ккраїни накрадають! Всі єврейчики працюють і паразитують на розбудову і укріплення ізраїлю! І то їм парубвям парашенкам і тимошенкам і гроцсманам вдаетья!
Відповісти
Дайте молодим сімям житло... і ситуація зміниться!!!
Відповісти
Хоча б вигідне нормальне кредитування на житло під гарантії держави.
Відповісти
Здивували своєю статистикою....
Відповісти
25 років- мінус десять мільйонів. Мабуть сто років незалежності не буде кому святкувати.
Відповісти
Вы вообще осознаете что творится в стране?!
Мне кажется нам подсовывают какие то лживые статьи и мы часто не получаем новости из первоисточника.
Перебрав много источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где видно что СМИ предоставляют хоть какую то картину жизни в которой находимся.
Очень важно в современном мире отбирать настоящие СМИ.
Вот еще одна свежая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/pogoda-na-velikden/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Как и многие наши сограждане искал как уехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/rabota-v-polshe-na-zavode-electrolux.html
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно руководству страны. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/goroskop/zoroastrijskij-goroskop-na-2017-god-dlya-vsex-znakov.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/pensiya-z-1-lyutogo-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/pravoslavnij-kalendar-na-berezen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/yakoyu-bude-pogoda-vzimku-2017-roku-v-ukraini.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні