Що казав заммера Луцька про підняття цін на проїзд у тролейбусах. ВІДЕО

2
15
Що казав заммера Луцька про підняття цін на проїзд у тролейбусах. ВІДЕО
Нинішнє і колишнє керівництво Луцька посперечалося стосовно заяви заммера Костянтина Петрочука про ймовірну потребу у піднятті вартості проїзду у тролейбусах.

Про те, що Луцьке підприємство електротранспорту повинно збільшити прибутки Петрочук висловився на зустрічі із працівниками у п’ятницю, 15 червня.

Пізніше у Фейсбуці колишній віце-мер Тарас Яковлев заявив, що кілька місяців тому депутат Костянтин Петрочук був проти підняття тарифів.

Натомість сам Петрочук прокоментував цю тезу, що «таких заяв (про підняття ціни, – ред.) не робив. Мова йшла про розрахунки, які були подані керівником підприємства в міську раду щодо доцільності підняття тарифу до трьох гривень і долю цього звернення».


Дослівно в одній із реплік Костянтина Петрочука під час зустрічі із працівниками ЛПЕ на тему підняття вартості проїзду йшлося: «Директор для того і є на підприємстві не тільки для того, щоб розраховувати на кошти субвенцій чи пільгового перевезення, і їх все збільшувати. А для того, щоб подумати, чим ще заробити. Вони подають на кінець року, що давайте до 3 гривень піднімем, на сьогоднішній день каже: нє, не піднімемо. А чого? Треба місту так само помагати. Можливо, треба 2-3-4 мільйони додати, ще 4 мільйони ви самі дозаробите тим, що ви піднімете ту гривню».

Пропонуємо переглянути цей епізод у відео-записі:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кажуть, що два ... це сила. Не вірте. Костя один за двох.
Відповісти
Костю, а я тебе по всьому місту шукав, щоб мармизу набити як зраднику!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні