За день у Луцьку фарбою пошкодили три банки

0
-2
За день у Луцьку фарбою пошкодили три банки
У ніч з 14 на 15 червня червоною фарбою пошкодили вікна, двері приміщення відділень трьох банків у Луцьку.

На даний час тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів, - повідомляє прес-служба ГУ НП у Волинській області.

Перше повідомлення надійшло від директори відділення одного із банків про те, що невстановлена особа червоною фарбою пошкодила вікна та двері приміщення відділення банку на проспекті Волі.

Аналогічне повідомлення надійшло від охоронця відділення банку про те, що вночі невстановлена особа червоною фарбою пошкодила вікна, двері та банкомат, який вбудований в стіну приміщення банку по вулиці Степана Бандери.

Пізніше аналогічне повідомлення про пошкодження вікон та дверей у приміщенні банку на проспекті Волі.

Сума нанесених збитків встановлюється. Із приміщень нічого не зникло.

На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи та керівництво Луцького відділу поліції. Поліцейські провели детальний огляд місця події.

Наразі вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні