На Волині упередили рейдерське захоплення понад 2 тисяч гектарів землі

6
5
На Волині упередили рейдерське захоплення понад 2 тисяч гектарів землі
На Волині суд відмовив у задоволенні позову мешканки села Баківці Луцького району до ДП "Дослідне господарство "Перемога", яке належить до підприємств Національної академії аграрних наук України.

Громадянка наполягала на визнанні недійсним державного акту на право постійного користування підприємством землею площею понад 2 тис га й вартістю близько 110 мільйонів гривень на території Баківцівської сільської ради Луцького району, - повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Земля належить до категорії особливо цінних земель та перебуває під охороною держави.

У суді прокурори довели безпідставність вимог громадянки, тому земля залишилася у власності державного підприємства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А про, що данна стаття? хто рейдер?
Відповісти
Просто керівник господарства збирає 6 років урожай для себе а людям навіть роботи немає рейдерів немає стаття замовна , ЗМІ прогнило
Відповісти
Яке рейдерство про що мова коли позивач не якась там громадянка а голова сільської ради це по перше чого позов був на дослідне господарство а відповідач прокуратура хоч би якщо взяли на лапу то непозорилися на що дивиться СБУ а суд ще незакінчився 25 квітня наступне засідання а для вас пане Яворський напевнето прийдеться відповідати за хабарі і т.д.слава Україні
Відповісти
а чому ніхто не перевіряє що стороннім особам, які ніякого відношення до села немають, виділено гектари землі , а також родині сільського голови, а жителі отримати землю не взмозі.
Відповісти
Якщо призначили нового директора, то його повинні представити колективу керівництво з селища Рокині, а чомусь ніхто нікого не представляв... Чи тепер можна самому себе призначити????
Відповісти
Чому сільський голова Баківці Пастерук Руслана має не менше 15 га землі , і роздавала за свій час поки є головою незнати кому землю людям які взагалі не мають відношення до сільської ради, синочкові своєму дала під забудову в найкращих місцях , а іншим хлопцям які воювали , або нема або в долинах де взагалі дійти туди просто не можливо ,мовчу про все інше, і про ти неї потрібно проводити розслідування, а не роздає землю різного ступеня чиновникам і має покровительство, за стільки років головування для села нічого не зробила , все робила і робить для задоволення власних інтересів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні