Порошенко пояснив, чому досі АТО, а не війна

2
-3
Порошенко пояснив, чому досі АТО, а не війна
Президент Петро Порошенко прокоментував ідею про скасування АТО, підкресливши важливість забезпечення українських військових усіма можливостями для протидії агресії.

Раніше секретар РНБО України Олександр Турчинов заявив, що Україні потрібно завершити АТО на Донбасі і перейти до нового формату захисту країни від гібридної війни з Росією, - пише Кореспондент.НЕТ.

"Якщо ми скасуємо АТО і в той же час не надамо військовим права діяти адекватно в умовах агресії - залишимо Україну беззахисною", - відповів він на питання журналістів про можливість скасування АТО і введення воєнного стану.

За його словами, він вже доручив розробити законопроект щодо реінтеграції Донбасу, який передбачає ряд заходів з повернення територій України.

"Він охоплює цілий ряд заходів та кроків, які треба буде здійснити для забезпечення реінтеграції, для визначення правового режиму", - пояснив Порошенко.

Глава держави підкреслив, що ключовою позицією є реінтеграція цих територій.

У зв'язку із заявою Турчинова про скасування АТО журналісти і розбиралися, що саме зараз відбувається на Донбасі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
одним словом, ми просто обізвем це якось інакше, бо юридично з тероризмом повинні боротись відповідні структури, які звикли спати в кабінетах і деколи знімати зряплату
Відповісти
Як громадянську війну не назви, нічого не зміниться...Між іншим ні одна країна у світі, навіть сша та в гейропі не визнали ДНР та ЛНР терористичними організаціями а укрСМІ постійно товчуть - терористи, терористи....Брехня для дурнів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні