У Львові арештували директора фірми, який хотів викидати сміття на Волині

0
-8
У Львові арештували директора фірми, який хотів викидати сміття на Волині
Галицький районний суд Львова 14 червня відправив під варту на два місяці директора фірми "АВЕ Львів" Юрія Грибана, підозрюваного в розкраданні коштів міста під час вивезення відходів.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" із посиланням на інформацію, отриману в прес-службі прокуратури Львівської області.
Водночас Грибану надали можливість уникнути арешту шляхом внесення 480 тисяч гривень застави, - повідомляє Українська Правда.

Нагадаємо, що підприємство “Аве Львів” звернулося до Луцької міської ради з проханням дозволити відвантажувати сміття у межах обласного центру.

Арештованого підозрюють в крадіжці 600 тисяч гривень з міського бюджету Львова і замаху на заволодіння понад 9 мільйонів гривень, призначених міськрадою на вивезення та захоронення твердих побутових відходів.

В обласній прокуратурі виданню також розповіли, що директор "АВЕ Львів" причетний до заснування фіктивної фірми у Дніпрі, яка мала надавати "АВЕ Львову" послуги з захоронення сміття, однак не мала свого полігону і, відповідно, можливості захоронення відходів.

Сам Грибан у коментарі журналістам заявив, що з рішенням суду не погоджується, а необхідної суми для сплати застави не має, можливо, проситиме кошти у родичів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні