Лучанин виграв мільйон в лотерею

1
-7
Лучанин виграв мільйон в лотерею
Виграшний лотерейний білет “Лото-Забави” на один мільйон гривень придбано в Луцьку.

Про це повідомив оператор державних лотерей “М.С.Л.”, передає УНН.

Переможець став сьомим мільйонером “Лото-Забави” за 2017 рік.

“Цей щасливчик став вже сьомим, кому посміхнулась удача на суму із шістьма нулями у цьому році. А всього ж за весь час проведення „Лото-Забава“ мільйонерами та мультимільйонерами стали вже 266 українців”, — повідомили у “М.С.Л.”

Лотерейний білет №0009982 придбано у “ЛОТО маркеті” за адресою: м.Луцьк, проспект Перемоги, 10.

“Оператор державних лотерей „М.С.Л.“ вітає гравця з перемогою та з нетерпінням очікує на нього у найближчому представництві для оформлення призу. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії”, — йдеться у повідомленні прес-служби “М.С.Л.”

Крім того, переможця запрошують до Києва для участі у спеціальній VIP-програмі — “Два дні з життя мільйонера” від “Клубу мільйонерів “М.С.Л.”, яка розрахована на двох осіб: переможця та його супутницю або супутника, якого він хоче запросити, щоб відзначити перемогу та розділити щасливі миттєвості.

Нагадаємо, минулого року “Лото-Забава” була внесена до Національного реєстру рекордів України. Експерти зафіксували, що завдяки “Лото-Забаві” в Україні з’явилася найбільша кількість українських лотерейних мільйонерів.

“Лото-Забава” визнана також найпопулярнішою лотереєю серед населення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зразу наводочкк
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні