Волинян кличуть стати патрульними

6
-2
Волинян кличуть стати патрульними
Починається конкурсний відбір на службу в патрульній поліції Луцька та Ковеля.

Про це йшлося на брифінгу УПП у понеділок, 12 червня.

Вакансію інспектора патрульної поліції пропонують хлопцям та дівчатам, що досягли 21-річного віку, мають повну загальну середню освіту, є громадянами України і вільно володіють українською мовою.

Для того, аби приступити до служби, потрібно пройти декілька етапів відбору: 1) подати заявку на участь у конкурсі; 2) пройти тест на логіку і знання права; 3) пройти медичне обстеження; 4) перевірити рівень фізичної підготовки; 5) пройти співбесіду з поліцейською комісією.

Загальна тривалість конкурсу складає від двох до шести місяців. По завершенню конкурсу формується рейтинг кандидатів, які успішно пройшли всі етапи. Найкращих кандидатів запросять на службу до поліції.

Заповнити анкети і більш детально ознайомитися з умовами відбору можна ТУТ.

Контактний телефон: +38 044 390 65 00


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановна молодь Волині, які бажають вступити до лав патрульної поліції м.Луцька !!! Звертаємось з повагою до вашої гідності та закликаємо - ОДУМАЙТЕСЬ!!! Не витрачайте кращі роки свого життя на цю гнилу структуру, так як реформа давно провалилась. Вам будуть обіцяти золоті гори , а в реальності повертаємось до старої системи . Постійне перебування на роботі, понаднормові неоплачувані робочі зміни , офіційна зарплата 4000 грн та 4000 це премія яку може зняти керівництво без пояснення причин. Повертається стара "палочна" система метою якої є тільки наповнення бюджету за рахунок простих громадян. Хто дійсно хоче в поліцію запрошуємо вас на Залізничну 15 поспілкуватись з патрульними, ми вас запевняємо ваша думка зміниться
Відповісти
Доброго дня усім! Від себе хочу добавити, структура може нормально функціонувати і налагодити роботу також реально, але через те, що керівники без досвіду як військової служби так і освітньої кваліфікації, тому і оранізувати роботу не можуть. Як то кажуть реформа провалилась, згідний - риба гниє з голови. Якщо людина яка очолює патрульну поліцію на місцевому рівні не може звязати 2 слова до купи і висловити свою думку, яка навіть служби ніякої не бачила, особистими здібностями і якостями не виділяється, хіба що ти маєш мазу з Києва, або ти кум Фацевича, тоді твій кар'єрний ріст можливий.
Управління патрульної поліції м.Луцьк очолюють дружбани і куми. Слова керівника упп м.Луцьк: я начальник ви (патрульні дибіли) я зроблю усе щоб ви звільнились, а наберу нових патрульних. Елементарно перевірити знання законодавчої бази керівників і що вони знають про роботу патрульного, і все стане ясно хто керує. Патрульні машини ремонтують за свій кошт, машини не обслуговуються, бо хтось бабло мутить, бензин крадуть і списують на патрульних. Керівники використовують службові авто в особистих цілях. Систематично користуються службовим становищем для власної вигоди.
Відповісти
Хто бажає вступити в лави патрульної поліції, спочатку передивіться всі випуски "Нічна Варта" щоб знати з чим Вам прийдеться працювати. Потім тисячу раз подумайте.
Відповісти
Схаменіться голови,не йдіть в ту конюшню!!!
Відповісти
100% правда там збїговиськощо начальник полїцїї що його зам два чоботи пара про якуреформу можна говорити знаючи хтотам працює
Відповісти
Красивых и "умных" отбирают...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні