У Камені-Каширському хочуть створити мобільні групи, щоб контролювати видобуток бурштину

0
-7
У Камені-Каширському хочуть створити мобільні групи, щоб контролювати видобуток бурштину
Депутати Камінь-Каширської райради на сесії 9 червня підтримали програму, що передбачає створення мобільних груп для контролю за видобутком бурштину, пише “Район Камінь”.

Програму «Ефективне використання надр Камінь-Каширського району 2017-2020 роки» підтримали одностайно. Згідно із нею, державні органи, спеціально уповноважені органи, органи місцевого самоврядування спільно з громадськістю повинні вести контроль за дотриманням законності у сфері користування надрами.

Для контролю за видобутком створюватимуться мобільні групи, які контролюватимуть видобуток надр. Виїзди мобільні групи повинні будуть робити систематично та реагувати на виклики. Гроші на роботу груп витрачатимуть із бюджету.

Такою фактично є реакція обранців району на те, що Державна служба геології та надр України надала комунальному підприємству облради “Волиньприродоресурс” спеціальний дозвіл на користування надрами з метою розвідки та видобування бурштину на території Камін-Каширського району. Геологічні дослідження та видобуток бурштину на території цього району планують проводити протягом 2017-2018 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні