Німеччина погодилася прийняти геїв з Чечні

4
6
Німеччина погодилася прийняти геїв з Чечні
Німеччина прийняла першого чеченського біженця, який поїхав з Росії через репресії через сексуальну орієнтацією, передає УНН з посиланням на Tagesspiegel.

Як повідомляє видання, за повідомленням міністерства закордонних справ ФРН, молода людина змогла виїхати до Німеччини 6 червня.

"Ми раді, що можемо допомогти в особливо важких ситуаціях", - уточнили в МЗС.

Зазначається, що надання притулку було прийнято після особистої розмови представників посольства ФРН в Москві з чеченцем.

Крім того, повідомляється, що німецькі дипломати в Москві отримали п'ять звернень про надання притулку, троє запрошені для бесіди в диппредставництво.

Нагадаємо, на території Чечні розташовані шість секретних тюрем, у яких незаконно утримують людей на основі підозр у нетрадиційній сексуальній орієнтації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже актуальна стаття для України - німці пригріли кількох чорножопих підарів... А чого тут не пишуть статтю про те що Верховна Зрада прийняла вже закон про медичну реформу у першому читанні? - реформу яка реально вбє мільйони українців??? чорножопі підари для ВОЛИНЬ 24 актуальніші???
Відповісти
У Львові правоохоронці затримали 8 мешканок Закарпатської області. У центрі міста жінки зачіпали людей, відволікали їхню увагу та обкрадали.ДЕ ПОЇСТИ У ЛЬВОВІ НЕВІДОМИЙ ЛЬВІВ
СОБЫТИЯ
Справжня банда: у центрі Львова затримали групу жінок, які обкрадали перехожих Справжня банда: у центрі Львова затримали групу жінок, які обкрадали перехожих
НОВОСТИ ЛЬВОВА - СОБЫТИЯ. Вчера, 14:41
1047 Комментировать Напечатать читать позже
ПОЛИЦИЯ
У Львові правоохоронці затримали 8 мешканок Закарпатської області. У центрі міста жінки зачіпали людей, відволікали їхню увагу та обкрадали.



Жінки обкрадали людей у центрі міста

Як повідомили у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, 7 червня у Галицький відділ поліції з заявою про крадіжку звернувся 68-річний турист-іноземець. Чоловік повідомив, що поблизу центру на вулиці з його рюкзака викрали гаманець із грішми та документами.

За його словами, у нього вкрали 2,5 тис. грн, 70 євро, паспорт, водійське посвідчення, банківські та картки медичного страхування.

Правоохоронці затримали групу молодих жінок. Як встановили правоохоронці, усі вони мешканки Закарпаття. У однієї з них вилучили вкрадене.

"Під час оперативного відпрацювання центральної частини Львова працівники кримінальної поліції виявили групу молодих жінок, котрі чіплялись до перехожих, у першу чергу до туристів, обступали їх з пропозиціями поворожити, випрошували гроші і, як з’ясувалося, викрадали їх особисті речі. У однієї з цих жінок ми і вилучили документи та інші речі, які були викрадені в іноземця", – розповів т.в.о. начальника Галицького відділу поліції Петро Швороб.
Наразі вирішується питання правової кваліфікації злочину. Проводяться слідчі дії.
Відповісти
Циганва паскудна..
Відповісти
Гітлер перевернувся в труні... :(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні