ПриватБанк пропонує волинянам вигідні кредити на утеплення*

2
-3
ПриватБанк пропонує волинянам вигідні кредити на утеплення*
ПриватБанк надає вигідні «Теплі кредити», які дозволяють волинянам зробити своє житло комфортним і при цьому – економити.

Про це йшлося під час прес-конференції керівництва Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку 7 червня.

Керівник напрямку з активно-пасивних операцій клієнтів МСБ Північно-Західного РУ ПриватБанку Тетяна Собчак зауважила, що «Теплі кредити» – одна з найкращих державних програм в Україні. Вона зокрема дозволяє українцям отримати від держави компенсацію за утеплення своїх же будинків.

На практиці це працює так – ОСББ вирішує провести енергоефективні заходи, звертається до банку за отриманням кредиту, винаймає підрядників, які виконують роботи, тоді приймає їх і отримує від держави компенсацію витрачених коштів – від 40 до 70% від вартості матеріалів. Цікаво, що окрім державної є ще й місцеві програми підтримки енергоефективності та енергозбереження. Зокрема, у Луцьку з міського бюджету ОСББ компенсують відсотки за кредитом.

«Наші ОСББ провели серйозну роботу і ми вже бачимо позитивні приклади. Але, на жаль, за минулий рік лише 10% місцевих ОСББ стали учасниками державної програми, ми ж хочемо прискорити цей процес і залучити ще більше волинян до цієї справи. Ми хочемо, щоб лучани платили менше за комунальні послуги і при цьому жили в теплих помешканнях», - наголосила Тетяна Собчак.

Для цього, зі слів жінки, ПриватБанк вирішив долучитись до державної програми і надавати вигідні «Теплі кредити». Тож тепер об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельні кооперативи можуть максимально швидко з мінімумом документів взяти у кредит до двох мільйонів гривень терміном на сім років під 18% річних.

При цьому ПриватБанк пропонує кредити без додаткових комісій та застав.

«Після утеплення мешканці квартир починають вдвічі менше платити за комунальні послуги, а ще – їхнє житло стає значно дорожчим», - підкреслила Тетяна Собчак.

Керівник напрямку «Оплата частинами» Північно-Західного РУ ПриватБанку Ольга Загребельна також розповіла, що з квітня ПриватБанк надає «Теплі кредити» й фізичним особам. В рамках програми волиняни можуть придбати котли, вікна, матеріали для утеплення тощо і так само отримати компенсацію витрат від держави.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хрен тому правда. своїм дають, іншим - дулю з маком.
Відповісти
хрен тому правда. своїм дають, іншим - дулю з маком.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні