У Нововолинську міськрада продала непридатну для будівництва землю

0
-2
У Нововолинську міськрада продала непридатну для будівництва землю
Про те, що газові й водопровідні труби та лінія електропередачі на ділянці проходять так, що розмістити будинок немає де, чоловіка ніхто не попередив.

У 2015-му році на аукціоні, який провела Нововолинська міська рада, Іван Шейчук придбав земельну ділянку. Та чоловік ще й досі не розпочав будівництво на ній, - повідомляє БУГ.

Іван Шейчук розповідає, що всі необхідні документи зібрали буквально за два дні. Лише після купівлі землі виявили, що будуватися немає де.

«Скрізь проходять лінії комунікацій. Ділянка просто “порізана”. Ми не ознайомилися з документами раніше – це наша помилка. Навіть не думали, що таке можуть продати», - зазначає Віталій – онук чоловіка

«Нас запевнили : всі ділянки хороші. Лише сказали, що там раніше проходила теплотраса, але її винесли. Дід швидко оформив документи, а в аукціоні брав участь я», – зауважує онук чоловіка.

Та найбільше Івана Шейчука обурює те, що ані Володимир Рожелюк, ані Тарас Кантор, які були присутні на аукціоні, не попередили про розташування підземних комунікацій.

“Міська влада запевняє – це наша проблема. Сапожніков сказав, що нічим не може допомогти, бо труби знаходяться на нашій ділянці, а це – приватна власність. Якщо це приватна власність, то обгороджу ту територію, обріжу труби та зроблю басейн. Тоді місто не матиме води, а ми – ділянки”, – зауважує Віталій.

За словами Івана Шейчука, міський голова Віктор Сапожніков не надто лояльно поставився до ситуації.

“Коли вперше звернулися до мера, то він сказав, що не стикався з такою проблемою раніше. А потім вже кричав: “Щось не подобається – подавайте до суду””, – зауважує чоловік.

А ще додає, що на місцевих виборах голосував саме за Віктора Борисовича.

Натомість Володимир Рожелюк запропонував просте “вирішення” цієї проблеми – розпочати будівництво, не зважаючи на підземні комунікації.

“Заступник міського голови сказав, що ці труби потім приймуть. Якщо ж прорве, то весь будинок може знести. “, – розповідає Віталій.

Що стосується водопровідних труб, то у водоканалі запевнили, що їх планують винести за межі ділянки лише тоді, коли надійдуть кошти з Міжнародного банку.

Та хоча б орієнтовної дати не вказали.
Виходить, що землю купили, а от місце для будування на ній так і не знайшли.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні