Які наручні годинники вибирають жінки?*

1
-10
Які наручні годинники вибирають жінки?*
У сучасному світі важко зустріти жінку, у якої був би лише один наручний годинник.
Зазвичай в кожної представниці чарівної половини людства в арсеналі є годинники на усі випадки життя.

Для ділових зустрічей з суворим дрес-кодом підбирають класичні моделі годинників, які відрізняються стриманим дизайном, котрому не притаманні зайві яскраві деталі. Іноді корпус може бути оздоблений коштовним камінням, яке скоріше надає особливого шарму виробу, ніж акцентує його високу вартість. Циферблати класичної геометричної форми стриманих кольорів також можуть містити елементи декору.

Годинник ділової жінки – необхідний атрибут та стильний модний аксесуар. Зазвичай жінки обирають колір шкіряного ремінця годинника під туфлі або під сумку. А колір металевого браслета - під прикраси.


Годинник для ділової жінки – це своєрідна візитівка респектабельності, іміджу та стилю. Найкращими та найнадійнішими класичними годинниками для жінок вважають вироби відомих світових брендів: Cartier, Hermes, Breguet, Montblanc, Longines, Chopard, Vecheron Constantin, Patek Philippe та ін.

Як відомо, брендові годинники мають досить високу ціну. Сучасна ділова жінка повинна мати декілька моделей класичних годинників. Зібрати свою власну колекцію, не витрачаючи великих статків, можна шляхом придбання високоточних копій брендових годинників в інтернет-магазині Свісс Вотч.

Високоякісні копії ні в чому не поступаються оригіналам брендових годинників. Усі репліки мають якісні японські та швейцарські механізми, а їх деталі повністю відповідають оригіналам, тому відрізнити репліку від брендового годинника практично не можливо.

Спортивні моделі годинників обирають активні жінки, які цінують надійність та функціональність. Зазичай це моделі різноманітних яскравих кольорів з цілим арсеналом додаткових функцій. Спортивні годинники таких відомих брендів, як Hublot, Ulysse Nardin та Tissot стануть чудовим вибором активної леді. Високоякісні копії брендових спортивних годинників відповідають усім функціональним властивостям оригіналів.

Для повсякденного використання обирають годинники casual переважно класичних відтінків. Для літньої пори року підійдуть годинники яскравих, насичених кольорів. В тренді цього року брендові годинники в стилі casual від Tug Heuer, Rolex, Zenith, IWC, Omega та Franck Muller.

Дизайнерські годинники чудово підходять не тільки креативним натурам, а й усім без виключення жінкам, які цінують неординарний стиль та унікальний, неповторний зовнішній вигляд.

Усі світові бренди мають свої власні колекції жіночих дизайнерських годинників. Найвідоміші з них – Gucci, Calvin Klein, Chanel, Versace, Louis Vuitton, Bvlgari, Gaga Milanо та ін.

Дорогий дизайнерський годинник повноцінно замінить високоякісна копія, яка значно дешевша ніж оригінал завдяки заміні коштовних металів на дешевші, але не менш якісні.

Жіночий годинник - важлива складова індивідуального стилю будь – якої сучасної жінки. Це саме той аксесуар, який не буде зайвим ніколи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жіночі наручні годинники у вигляді копій треба частіше рекламувати щоб люди знали що це не якась там звичайна підробка. Копії годинників європейської сбірки це досить якісна і доступна річ (не гірша ніж оригінал), і я сама в цьому впевнилася. На Свісс Вотч купила собі годинника Уліс Нардін, котрий ношу вже пів року. Щодо роботи механізму претензій не маю. Покриття якісне не затерлося, ремінець зі справжньої шкіри не потріскався не розтягнувся, іншими словами – годинник як новий. А от щодо вибору стиля це індивідуальне – комусь подобаються спортивні годинники, комусь хочеться повсякденний щоб пасував під будь-який одяг і т.д..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні