Як правильно підібрати меблі в дитячу кімнату. Поради*

1
-2
Як правильно підібрати меблі в дитячу кімнату. Поради*
Дитяча кімната - це маленький світ Вашої дитини, в якому він має проводити більшу частину свого часу.
Як зробити цей світ комфортним і затишним для малюка? Як облаштувати кімнату, в якій він буде спокійно засинати й прокидатися з посмішкою, захоплено грати протягом дня, з радістю освоювати перші навички?

Люблячим батькам варто серйозно задуматися над дизайном і вибором дитячих меблів. Так яким же повинен бути інтер'єр дитячої кімнати?

Естетична привабливість

Відповідь на це питання лежить в особливостях дитячої психології. Дітям подобаються яскраві кольори, барвисті картинки, незвичайні форми. Тому в першу чергу інтер'єр повинен бути естетичним, захоплюючим і позитивним.


В останні роки дуже популярним стає тематичний дизайн інтер'єру, в якому меблювання складають дитячі меблеві системи. Вони допомагають гармонійно організувати простір дитячої кімнати згідно з інтересами та уподобаннями дитини. Оскільки захоплення дівчаток і хлопчиків дещо відрізняються, тож і дитячі системи мають різну спрямованість.

Так, хлопчаки обожнюють літаки, автогонки, морські кораблі і будуть в захваті від подібної тематики в інтер'єрі своєї кімнати. Дівчата частіше асоціюють себе з принцесами і мріють про те, щоб їх кімната була схожа на казковий замок, а ліжко прикрашав балдахін з невагомої тканини.

Дайте дитині можливість взяти активну участь у виборі меблів для своєї кімнати. Не лякайтеся, Вам не доведеться нікуди їхати разом з малюком! Купити меблеві системи для дитячої можна в інтернет-магазині МебельОк.
І зробити це Ви зможете в звичній домашній обстановці, а малюк, розглядаючи якісні фото, зможе вказати на вподобану модель.

У каталозі представлена продукція провідних вітчизняних виробників, які отримали заслужене визнання і нагороди на престижних конкурсах і виставках. До Вашої уваги надається широкий вибір меблевих колекцій для дітей різного віку - для найменших, для дошкільнят, школярів і підлітків.

Подорожуючи з дитиною по сторонках каталогу, Ви побачите, що купити дитячу меблеву систему можливо як в повному комплекті, так і поелементно. Компонуючи між собою окремі елементи однієї меблевої системи, Ви створите для свого чада унікальний і неповторний інтер'єр.

Екологічна безпека

Дуже важливий момент при виборі меблів для дитячої кімнати - це екологічна чистота матеріалів. Найбезпечнішим матеріалом для виготовлення дитячих меблів вважається натуральне дерево. Воно не несе ніякої загрози здоров'ю навіть найменшим дітям.

Ламінована ДСП класу Е1 за європейськими нормами теж визнана безпечною для дітей і підлітків. Край виробу обов’язково повинен бути облицьований кромкою з ПВХ. В якості покриття для дитячих меблів використовуються тільки безпечні лакофарбові матеріали на водній основі.

Практичність і гігієнічність

Інтер'єр дитячої кімнати повинен бути практичним та гігієнічним. Це означає, що матеріали для виготовлення меблів повинні бути зносостійкими і невибагливими у догляді, оскільки підтримувати порядок і чистоту в дитячій кімнаті необхідно регулярно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Полезная и самое главное правильная статья. Нужно внимательно относится к вещам, которые покупаешь детям. Я своему сыну комнату благоустроила мебелью, которую купила на https://mwood.com.ua. Достойные цены за практичный товар. Ребенку очень нравится его новая детская комната!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні