Сесія Луцькради не поновила Вусенко на посаді

9
3
Сесія Луцькради не поновила Вусенко на посаді
Про це стало відомо під час позачергової сесії Луцької міської ради, 8-го червня.

Депутати розглянули проект рішення про поновлення на посаді секретаря міськради Юлії Вусенко.

Після обговорення питання порядку денного луцькі обранці висловилися проти поновлення Вусенко.

За проект рішення, який виносився цього дня на розгляд депутатів, проголосувало вісім обранців. 13 - проти. Після повторного винесення питання на голосування - 9. Утретє - 10.

Нагадаємо, депутати від фракції "Самопоміч", "Солідарність" "Свобода" не прийшли на сесію 8 червня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клоуни дальше веселяться...
Відповісти
Не поновили, бо не прийшла, знов грає у свої ігри, то хто затягує, про чесність і порядність той клан не знає. Патрон ще вирішує що далі їй робити. Далі саботує і потім буде казати що не поновили, дограється, що ще на лаву підсудних сяде
Відповісти
Блін, вже трохи задовбало! Всі новини засрали. Досить гратися. Давайте вибори. Я точно буду голосувати ні за Вусенко. ні за Поліщука. Захарили вони вже так нормально.
Відповісти
Ек Укроп Укроп. Ви підбили такою дією свою репутацію дважди. Перший, що показали істинне обличчя з цієї ситуації, і як ви тримаєтесь зубами, ногами і всіма іншими органами тіла за владу і вам пофіг , що рейтинги падають. По -друге , хто б був біля влади, люди всеодно будуть незадоволенні. Це факт і тут ви прорахувались. А до вересня, з такими темпами господарювання, ви місто запустите далі нєкуди і бабла Вам на рекламу не хватить, щоб відмите свою репутацію і пропіхнути очередного ....
Відповісти
Оце сила української жінки - 22 чи 24 (скільки укропів в міськраді?) обрізаних рила бояться однієї баби, як вогню. То невже українці не в змозі поставити жидву на місце?
Відповісти
А за жінкою не жидва стої, це часом не сам губернатор приїжав так піклувався за неї, а заним хто стоїть ви не в курсі. А харанта рейтинги нульові, готуються до виборів, голосуючи за неї пропихаїте його на слідуючий термін. То там при владі не жидва, чи колода в глаз попала. Гройсмани, порошенки і решта, це не жидва.
Відповісти
Щось Вас задалеко занесло - не думайте за всю країну, вирішуйте питання на місцях
Відповісти
Дурдом на призьбі продовжується, таке враження, що цей дурдом ніколи не закінчиться, от що означає влада сцикунів, їх тільки відкати і хороша зарплата цікавить, а що в місті бардак і вонізма їм плювати.
Відповісти
Від них ніхто не чекав іншого ,вже набридли ті укропи,так хочуть влади ,на виборах після цього ім хана
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні