На аеродром біля Луцька прилетіла бойова авіація

8
7
На аеродром біля Луцька прилетіла бойова авіація
На Луцький військовий аеродром прилетіли вісім вертольотів армійської авіації.

Про це повідомляє організації Волинських авіалюбителів «ОВАЛ» на сторінці у соцмережі.

Гвинтокрили приземлились на аеродромі у вівторок, 6 червня.

Серед них шість багатоцільових вертольотів Ми-8, а також пара доволі рідкісних "пташок" - легендарних бойових "Крокодилів" МІ-24.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому це МИ-24 рідкісні? :) Саме бойові вертольоти з ними і пов'язують! Якщо ОВАЛьці їх рахують рідкісними - то їх проблеми.
Відповісти
Якщо наші журналісти як завжди не можуть написати хоч один матеріал без якого-небудь ляпа, то нема чого валити на ОВАЛьців. В оригіналі поста, з якого зкопіпастили цей текст, написано - доволі рідкісних В НАШИХ КРАЯХ пташок. На Волині вони дійсно нечасті гості, так що спочатку все уважно прочитай, а потім вже патякай.
Відповісти
Крильцями щось багато той ОВАЛ "махає" і багато непотрібної інфи росповсюджує, а ворог не спить...
Відповісти
Махає та літає. А хтось повзає і жовчу бризжить, у всьому шукаючи зраду, "руку Кремля" та "російський слід". І звідки тих зрадофілів стільки береться? :)
Відповісти
Тю. А шо ж такого секретного в цій інформації? Хай навпаки знають, що у нас військові активно тренуються, підвищуючи свій рівень, а не бухають.
Відповісти
Пята колона російських гадьонишів знову буде щодня вести репортаж з військового обєкту хто куди і як..... А ви СБУ соплі жувати за таке ФСБ на колиму відправляє за свої обєкти.
Відповісти
Та ми не п'ята, ми вже десята. В п'ятій пердизент параша і Ко. :)
Відповісти
Пфф... бачити секретність там, де її нема - це щось накшталт параної. Лікуватися потрібно, друже. Бо скоро вже будуть звинувачувати у зраді тільки за те, що поглянув на пролітаючий літак чи вертоліт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні