Кварцяний не буде головним тренером рівненського «Вереса»

2
-2
Кварцяний не буде головним тренером рівненського «Вереса»
Юрія Вірта призначено головним тренером Народного Клубу «Верес». До цього він працював у клубі старшим тренером, - повідомляє Рівне Вечірнє із посиланням на інформаційну служба НК «Верес».

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що команду сусідньої області очолить Віталій Кварцяний.

Упродовж заключних восьми турів у Першій лізі саме Юрій Вірт керував діями команди. Під його керівництвом «червоно-чорні» тричі перемогли, тричі зіграли унічию і два рази поступилися та здобули бронзові медалі.

Юрію Вірту — 43 роки. До «Вереса» він працював у тренерських штабах донецького «Металурга» та кам’янської «Сталі». Як футболіст у складі донецького «Шахтаря» воротар Юрій Вірт тричі става чемпіоном України, грав у Лізі Чемпіонів, а також у збірній України.

Читати також: Кварцяний особисто дозволив «Вересу» грати у Луцьку, - ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кварцяний буде директором "Авангарду" і буде квитки продавати :)))
Відповісти
Вірт багаторічний воротар шахтаря.Футбол в Україні поділяється ті що з ахметовим і ті що невдахі.Невдаха осталась одна-команда динамо.Чемпіонат наш це всього-турнір друзів ахметова.Його може розглядати серйозно лише бк парі матч,який чекає ваші гроші
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні