На луцькому «Авангарді» гратиме «Верес»

10
6
На луцькому «Авангарді»  гратиме  «Верес»
Рівненський «Верес» остаточно заявив луцький Авангард в якості місця проведення домашніх ігор УПЛ.

Про це стало відомо зі слів виконавчого директора УПЛ Євгена Дикого, - повідомляє Sport Arena.

Також він повідомив, що про другий стадіоні, який був би альтернативою Авангарду, поки мова не йде.

Також керівництвом рівненського клубу розглядався варіант з проведенням ігор в Тернополі.

Раніше повідомлялося, що вболівальники Волині, для якої Авангард є домашньою ареною, хочуть не допустити проведення домашніх матчів рівнян в своєму місті. У фанатському середовищі хрестоносців говорять про масштабні акції протесту і зриві матчів Вереса в Луцьку.

Нагадаємо, що рівненський футбольний клуб заявив два стадіони на проведення домашніх матчів у наступному сезоні, один з яких - луцький "Авангард".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Загалом я за це.Чи це буде верес чи інша команда.До Луцька поїдуть сотні а то і тисячі вболівальників зі Рівного.Гроші вони залишать в нашому місті.Щодо волині,ПЕРША ЛІГА повинна принести щось нове в колективі,але тренером має бути молодий амбітний тренер,а не фізрук.Волинь ще воскресне,СЛАВА КОМАНДІ НАШІЙ
Відповісти
Не треба за нас вирішувати, палиця хоче бабло відмивати, а ФК Волинь прикриття. Якщо не буде завдання виходу Волині в премєр лігу, верес тут грати не буде. Стадіон народний а не палиці. Хочуть дати людям "зрєліща" і щоб заткнулись, поступово щоб привикали, що верес - це та команда за яку потрібно боліти. Такого небуде. Пізніше і обласним центром Рівне зробити.
Відповісти
Народний стадіон кажете? :) А ви хоч копійчину вклали у його реконструкцію? :) А тепер на щось маєте зазирати - пізно! Треба громаді раніше думати про такі речі, а тепер мовчить і сопіть у три дирочки!
Відповісти
Вибач,а що,до громади хтось звертався?Чи тихенько,за копійки?
Відповісти
Нам Верес ні до чого, нам, кварцяного, зрадника розп'яти треба
Відповісти
Є молоді і перспективні тренери , які працюють у школі "волині". Це і Володя Гапон , Саня Антонюк , які немало пограли на серйозному рівні і мають сучасні погляди на футбол . Їм по 38років , могли б спробувати. Кварцяному варто подякувати, але це вже пройдений етап. Експертом до Циганика прошу дуже, але тренувати молоду"волинь" потрібно новим людям. Футбол не стоїть на місці , це підтвердив вчорашній фінал Ліги Чемпіонів. А крики і мати Кварца це безвихідь.
Відповісти
Щодо рівненчан, то можливо варто допомогти сусідам. Зробити добру справу і надати їм стадіон. Чого нам воювати, ми українці цивілізовані люди. А там і наша молодь окрепне, станемо на ноги. Кварц нехай йде у "верес". Дасть дорогу молодим.
Відповісти
Кажете ви правильно але у сучасних українців цивілізації нуль, тому, нажаль, так і живемо, а тут стадіон... Мисцеві ультрас ні собі ні іншим спокою не дадуть і ніхто на них управу не знайде, ну хіба конкретно поліція і "Варта порядку" разом зберуться і конкретно вломлять тим відморозкам малолітнім!
Відповісти
українці цивілізовані люди тільки на бумазі,а так якби могли ''з'їли'' б один одного.Слава Україні новому поколінню нашому без олігархії.
Відповісти
футбол перетворився у бізнес, як і влада - це тепер бізнес. По полю ходять пішки мільйонери, дивитись нема на що. А взагалі хай хтось "буцає" маяча, аби не пасли на стадіоні кіз. Футбол - це Ліга Європи та Ліга Чемпіонів! Оце футбол!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні