Ще й пісочком притрусили: у Луцьку невідомі засипали нову дорожню розмітку

5
-4
Ще й пісочком притрусили: у Луцьку невідомі засипали нову дорожню розмітку
Про те, як у Луцьку оперативну замальовують “незручну” нову дорожню розмітку, повідомив патрульний Олександр Лісінський на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Пост про те, як правильно робити бізнес (все для клієнтів) або навіщо в Луцьку малюють розмітку? Не встигла висохнути нова намальована розмітка на вул. Гордіюк, як вже о 9 ранку троє невідомих людей швиденько замальовують чорною фарбою розмітку, відразу ж засипають піском (щоб не так видно було, що замалювали...) і біжать в сторону мийки”, - розповів поліцейський.

На його думку, все тому, що нова розмітка не дає клієнтам мийки повертати ліворуч.

“Оце я розумію турбота за клієнтами! А то ті дорожні служби понамальовують розмітки, ніде розвернутись... Найгірше те, що перехрестя Гордіюк-Кравчука і так є аварійне, але головне ж турбота про клієнтів і плювати їм, що такими діями вони зробили ще одну аварійну ділянку... і плювати їм, що там зупинка громадського транспорту, плювати, що там немає оглядовості для водіїв... Давайте допоможемо бізнесменам ще й антирекламою? Хлопці ж старались)”, - пише Олександр.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Важко проїхати на перехрестя і розвернутися. Поліція нехай штраф випише власнику мийки.
Відповісти
ти мене зловив?
Відповісти
плати держмито та витрачай час на виправдовуванні у суді.
Відповісти
На Винниченка суцільну лінію не потрібно затирати, Варта порядку всерівно паркує свої корити з порушенняи ПДР, і патрульні не бачать.
Відповісти
а може то дорожні служби пропустили розмітку за неуважності і не читаючи відповідних документів що до нанесення розмітки?? a поліцейський роздуває на прохання конкурентів мийног бізнесу???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні