У Луцьку французи встановлять котел для нагріву води

0
8
У Луцьку французи встановлять котел для нагріву води
Мешканці району ЛПЗ будуть запезпечені гарячою водою завдяки новенькому котлу з Франції.

Невдовзі розпочнуть модернізацію котельні на вулиці Боженка, де передбачено встановлення твердопаливного котла потужністю 5 МВт, - повідомиляють на сайті ДКП «Луцьктепло».

Після її запуску мешканці мікрорайону підшипникового заводу будуть забезпечені безперервним гарячим водопостачанням в міжопалювальний період.

Котел має працювати на альтернативному виді палива (щепі), тому поряд передбачений склад її зберігання.

Відповідно до принципів і правил закупівлі товарів, робіт та послуг ЄБРР, був проведений тендер на виконання робіт, переможцем якого стала французька компанія ENERTEX SARL, яка запропонувала найвигідніші умови та ціну – 1 230 000 євро.

Також зазначається, що монтажні роботи не викличуть нарікань в лучан, адже місце реконструкції знаходиться на значній віддалі від житлових будинків, на території підприємства, та має усі ліцензії на будівництво.

Зауважимо, що ДКП «Луцьктепло» та Луцька міська рада у співпраці з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) реалізує «Проект реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьку».

Проект включає в себе інвестицію в пріоритетні капітальні витрати підприємства, що спрямовані на зменшення втрат енергії, зниження споживання природного газу та електроенергії та підвищення якості послуг з централізованого теплопостачання та гарячої води у місті
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні