Оприлюднили рішення суду у справі Вусенко

9
-4
Оприлюднили рішення суду у справі Вусенко
Луцький міськрайонний суд постановив поновити Юлію Вусенко на посаді з 16 березня.

Про це пише ВолиньPost.

Нагадаємо, 2 червня завершився розгляд справи "Вусенко проти Пустовіта", яку 15 березня усунули з посади секретаря міськради. Суддя вирішила, що Юлію Вусенко мають поновити на посаді та скасувала розпорядження про її усунення.

"Допустити негайне виконання постанови суду в частині поновлення Вусенко Ю.В. на посаді секретаря...", - йдеться в документі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого! Апеляція все регульне. Тож не даремно З. Лещенко дали посаду начальника управління освіти. Прийшов час борг повернути.
Відповісти
Рішення суду відразу вступає в сили і автоматично звільняє Поліщука.
Відповісти
Усім на перекур до виборів. Кіна не буде. Зайдіть на чай в раду десь точно на покрову
Відповісти
Великий укропський облом.
Відповісти
пора вчителям перекривати дорогу верніть гребенюка
Відповісти
Укроп вперед!!!!
Решение не набрало законной силы!
Игорь не сдастся!
Відповісти
пр-пердуне,читай перші три абзаци Постанови суду,грамотій ти хуйов.Повний піздєц Укропам. Папік не переживе такого і прищавий "секретар" і "в.о". автоматом впадає в немилість. А Пустовіт навіть не встиг отримати зарплатні. Ай да молодець ЮЛЯ!!!
Відповісти
Твоя юля вівця, а ти баран. Укроп має більшість і переобрати секретаря це технічне питання одного дня. Але так як юля неадекватна, вона буде бліяти, пердіти і сцятися. А закінчиться скоріше так, що депутати будуть засідати окремо, а юля з поодинокими приблудами буде гріти сраку в улюбленому кріслі Так вже колись було у Верховній Раді коли знімали Ткаченко, який приріс дупою до крісла. Кінець буде один. Прощавай юля і романюковські олігофрени.
Відповісти
Я ж казав, що укроп смердить, а зараз бачу, що ой як підсихає!!!! Не в усіх мізки промиті їхніми бабками. Давай, Юля, жени того прищавого в.о, і бери кермо у свої руки. Звичайно, не вистачає Луцьку Романюка, але незамінимих людей, як то кажуть, не існує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні