Ігоря Поліщука визнали нечинним в.о. мера

16
5
Ігоря Поліщука визнали нечинним в.о. мера
Луцький міськрайонний суд скасував рішення міськради про дострокове звільнення секретаря Юлії Вусенко та зобов'язав поновити її на посаді.

Про це стало відомо 2 червня під час засідання у Луцькому міськрайонному суді.

Зауважимо, на суд сьогодні не прийшли ні Григорій Пустовіт, ні Олександр Рачков. Представник Пустовіта зокрема попросив перенести засідання, однак суддя Валентина Пушкарчук вирішила провести його без відповідача.

Зрештою, суддя Валентина Пушкарчук частково задовольнила позов Вусенко, зокрема, суд скасував рішення міськради про дострокове звільнення секретаря Юлії Вусенко та зобов'язав поновити її на посаді з 16 березня.

При цьому суддя ні слова не сказала про скасування рішення ради, яким призначили Ігоря Поліщука на посаду секретаря.

Нагадаємо, 15 березня 2017 року депутати Луцькради проголосували за звільнення Юлії Вусенко з посади секретаря мерії. Вона це рішення назвала незаконним і подала до суду.

Відповідачем у справі став головуючий на славнозвісній сесії депутат, а нині – заступник міського голови Григорій Пустовіт. Сторону міської ради представляв екс-начальник юридичного управління, а нині – ще один заступник міського голови Олександр Рачков. Згодом в якості третьої особи до справи долучили нового секретаря ради, в.о. міського голови Ігоря Поліщука.

Юлія Вусенко вимагала скасувати рішення ради про її звільнення та призначення нового секретаря, а також поновити її на посаді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Запасаємось попкорном
Відповісти
От що значить чоловік, гунчика зам, карманні порошенківські судді все порішають.
Відповісти
...це чмо Полішчук разом з Товстенюком і Паліцею давно мають сидіти за гратами!
Відповісти
Ти не Лучанин, ти ГАНДОН
Якщо сліпий, і нічого не кумекаєш, то сиди і мовчи!!!
Відповісти
оппа-ча
Відповісти
Тут у цій справі не може бути два діючих секретаря міської ради. Про те якщо суд не скасував рішення про призначення Поліщука то тут така справа, що Поліщук залишається діючим секретарем, а Вусенко залишається тільки отримувати заробітну плату як так, що звільнена не у законний спосіб, тобто вона де-юре залишається секретарем без портфеля. Тобто вона може ходити для себе на роботу але ЇЇ ніхто цієї роботи не даватиме і таким чином Їй будуть писати 8 год. виходу на роботу щодня до того часу коли вона пропустить дві години без поважних прични аж тоді ЇЇ можуть вже звільнити по статті з подачі на сесію Заступником міської ради.
Відповісти
Суд не повинен був скасовувати рішення про призначення Поліщука секретарем міськради . Це в суду ніхто не просив . Суд поновив особу на посаді , відповідно - самопроголошений мер збирає речі і переїзжає н.... .
Відповісти
А доведіть спершу , що він законно призначений якщо вона незаконно звільнена
Відповісти
Є інформація, що на ПУСТОВІТА і ПЕТРОЧУКА теж подали в суд за те, що займають посади заступників і депутатів одночасно
Скоро і їх за жопу візьмуть
Відповісти
Хто ці всі люди???
Відповісти
На підставі цього рішення можна подавати наступний позов про безпідставність рішення міськради про призначення Поліщука?
Відповісти
Прищавого на смітник
Відповісти
А собаку дику яка Львівським сміттям накриє всі ліса Волині та з дурними очима, і з поглядом людини якій пора приймати в ліки хочете посадити на крісло??? Да ви просто іздіваєтесь!!!
Відповісти
Не нечинним,а некчемнним))))
Відповісти
Браво, Юля, моє шанування пані судді. Може, справді варто боротися і перемагати всяких пустовітів ,якщо не куплять апеляційний суд і пана Філюка зокрема.
Відповісти
Ця пєтрушка-укроп як ЧУМА!!!,тільки піариться а толку -0,посадили прищятого незаконно!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні