Гузь пообіцяв закрити скандальний ветсанзавод

20
-13
Гузь пообіцяв закрити скандальний ветсанзавод
Волинський нардеп Ігор Гузь сказав, що доб'ється закриття скандального ветсанзаводу у Ковелі.

На цьому Гузь наголосив в ефірі телепередачі «Ми Вас обирали» телеканалу «Нова Волинь», відповідаючи на запитання телеглядачки з Ковеля, - інформує прес-служба нардепа.

«Ми доб’ємося закриття Ковельського ветсанзаводу, утилізації решток та рекультивації землі», - зазначив народний обранець.

За словами політика, вже десятки років люди страждають від нестерпних запахів ветсанзаводу.

«Це питання сколихнуло нашу область. Уряд виділив з резервного фонду 17 мільйонів гривень на його закриття. Це великий плюс. Також, 30 травня, вранці, мій помічник Ігор Верчук, який проживає в Ковелі, відвідав на запрошення Віце-прем’єр-міністра Степана Кубіва, тематичну нараду в Києві. Деталі знатиму згодом», - розповів він.

Ігор Гузь поінформував телеглядачів, що цього тижня матиме зустріч із активістами, які протестують проти роботи заводу.

До слова, зараз на території заводу встановлено котел, який спалює щодня 10 тонн відходів.

«Це мало. Фактично 200 днів потрібно, щоб все спалити. Можна спалювати і 30 тонн решток за один день. Але факт залишається фактом: сьогодні приблизно ще 2 тисячі тонн відходів тварин знаходяться на території заводу!», - резюмував депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так там і до Гузя сказали, що перероблять, закомпостують те що залишилось і закриють, це вже вирішено! Гароня проснувся? :) Нехай тепер потурбується про забезпечення роботою тих людей хто там працював - слабо Гароня?! :)
Відповісти
Ігорку, закрий отого завода, Христом Богом прошу!
Відповісти
Зараз - тільки замка купить :)))
Відповісти
А нічого, що саме Ігор Володимирович до нас перший приїхав? Коли він був з нами на перекритті дороги, не було ні міського голови, ні нашого Степа Івахава!
а він підняв питання на всеукраїнський рівень, і тоді всі ворушитися почали..
Відповісти
А можна на отой завод відправити керівником Сапожнікова?
Ми згідні обміняти його на директора.
Нововолинськ витримає!
Відповісти
Та невже?
Кіндер сам не справиться, треба помогти
Відповісти
Вітаю таке рішення!
Відповісти
Ігор сказав - зробить.
то конкретний парєнь
Відповісти
Може хоч хтось там порядок зробить!
Нема сили терпіти ту бридоту!
Відповісти
Дякую Ігоревім, що взявся за цей завод...і довів справу до кінця
Відповісти
До чого ж наші люди жорстокі... депутат вам добро робить, і зауважте це ж не його округ...а ви його гряззю обливаєте...
Відповісти
Люди якби не Гузь, то не відомо ще чим закінчилось би все для всієї Волинської області...літо висока температура..і отже все...під відкритим небом..жах!!!
Відповісти
Лілія, оте все рознесли б ще собаки по дворах...Були ж вже спалахи захворювань свійських свиней...а то було ще гірше...Дякуємо Ігореві!
Відповісти
пацан сказав пацан пернув, степан нюхнув....
Відповісти
Поки Гузь цьвірінькав, то Івахів купив крематорій і відходи вже спалюють. Хто язиком, а хтось на ділі працює. Дурні люблять , коли їм їздять по вухах.
Відповісти
Ага, Івахів мусив щось робити бо то його округ. А те що Гузь одразу приїхав і почав цю проблему виносити на всеукраінський рівень і робив це протягом двох місяців, поки чиновники зашевелились. І маю надію доведе цю справу до закриття цього смердотника в Ковелі.
Відповісти
Ага поки Ігор Гузь не приїхав то ніхто з тих чиновників нічого не робив...
Відповісти
В нас в Україні, якщо депутат з народом, то його треба затоптати, принизити, що він ніщо, залякати, зробити ретутацію злодія, хабарника і брехуна. Насправді таких як Ігор Гузь дуже мало. Депутат , всіма своїми силами хоче допомогти людям. Він переживає за народ, старається якомога більше зробити добра. Ігор Гузь повага тобі від волинян. А ті що тут пишуть всяку погань про депутата є зрадники, які не люблять державу і нічого не хочуть змінювати в цій країні та ще й обливають брудом і брехнею справжніх патріотів. Нормальних людей до влади, таких як Ігорь Гузь, тоді країні буде процвітати.
Відповісти
Даремно редактор видаляє критику на Гузя. І ненормативної лексики не було. А може то вже Волинь 24 має частку статутного капіталу від нродного депутата? Немає жодних статей від Лапіна, Івахіва, Костанкевич, суцільно Гузь, Гузь, нюсмейкер....
Відповісти
Та завод закриють без Гузя! І роботи усі виконають без Гузя, Бо він тільки бла-бла-бла-. Він багато напаскудив і так довго проблема триває виключно через його діяльність по перекриттю доріг. Коли влада не могла вивезти тваринні рештки з території заводу бо блокувалося кожне місце, де тільки знаходилася можливість їх безпечного захоронення! Це такий план гузя, забовтати проблему до абсурду, а тоді пиз.., перепрошую, писати, що він закриє завод. Непотріб, це те, що вміє тільки язиком працювати... Нехай розповість нардеп як він до свого села вибиває кошти з держбюджету! Точно як колись радянська партійна номенклатура, доривалася до влади і робила у своє село дорогу, та ін... Як ви думаєте то корупція? Чому саме Смідин, а не Пятидні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні