У Луцьку дітей загиблих атовців розважали львівські артисти. ФОТО

0
0
У Луцьку дітей загиблих атовців розважали львівські артисти. ФОТО
У Луцьку до Дня захисту дітей організували свято для діток воїнів «Небесного легіону».

Організатори заходу – ГО «Квітка Полісся» та Світлана Шараєвська – психолог, волонтер від ГО «Територія 2.2» . Подія вібулась у кафе «Ідем зайдем», за фінансової підтримки Петра Нестерука.

«Ми уже довгий час займаємось допомогою вдовам, які втратили своїх чоловіків на війні. Організовуємо різні заходи для їх діток, зокрема цей. Нещодавно їздили з ними на Світязь, тобто робимо усе, аби вони гарно провели час. Аби просто посміхнулися», - прокоментувала для «Волинь24» психолог Світлана Шараєвська.

На святі були присутні дітки та їх мами з Луцька та Луцького району, Нововолинська та Володимира-Волинського.

Аби порадувати присутніх, організатори заспросили співака-аматора Юру і фокусника зі Львова – Миколу.

Микола дивував дітей і дорослих фокусами з найрізноманітнішими предметами – від гральних карт до столових приборів і серветок.

Дуетом під гітару запрошені артисти виконали «Хлопців з Бандерштату» Братів Гадюкіних та «Пообіцяй мені» гурту Один в Каное.

Організатори подбали і про те, аби ніхто не залишився голодним.

А тоді, з новими силами, запропонували присутнім нове заняття – разом власноруч пошити іграшки.

Заготовки організатори підготували заздалегіть, а дітям, з допомогою мам, залишалось лише зашити набивку всередину майбутніх іграшок-котиків та склеїти всі деталі.

За словами Світлани Шараєвської, мами постійно підтримують зв’язок одна з одною у вайбері. Живе спілкування, звісно, краще, але можливість зібратися всім разом випадає нечасто.

«Ціль психолога - не вилікувати, а налаштувати місток між стосунками. Все, що у нас є у житті - це стосунки. І якщо їх не буде, то потім прийдеться берегти пам'ять», - додала наостанок психолог.
«Дуже хотілося здивувати дітей фокусником. Шукали в інтернеті по Луцьку, не знайшли. Довелось шукати з сусідніх областей. Ідея з фокусами належить Світлані, психологу. А я збирала все до купи. Запросила артистів і Ларису Новацьку. Це майстер, котра нам допомагала пошити іграшки», - розповіла Тетяна Доброжанська, голова ГО «Квітка Полісся».
Теги: діти, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні