«Львівська залізниця» просить у Луцька 30 мільйонів за пільговиків

0
-2
«Львівська залізниця»  просить у Луцька 30 мільйонів за пільговиків
«Львівська залізниця» звернулась до Луцької міської ради з тим, щоб компенсувати їм 30 мільйонів гривень за перевезення пільговиків. Втім, у міській раді вважають, що такої можливості бюджет немає тому прохання відмінили.

Про це йшлося під час продовження засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 30-го травня, - пишуть Волинські новини.

Як інформувала начальник управління фінансів і бюджету Луцькради Лілія Єлова, що просять компенсацію в сумі понад 500 тисяч гривень за місяці, які пройшли, а загалом обрахунок на 2017-й рік становить 30 мільйонів гривень.

Члени засідання зауважили, що вони не зобов’язані робити компенсацію, якщо бюджет цього не дозволяє. Також вивчили розрахунки залізничників, які базуються не на чіткому обліку пільговиків саме з Луцька.

Тому вирішили відмовити у зверненні й підготувати пропозицію щодо колективного звернення в Кабмін, аби вони вирішили питання із компенсацією за проїзд пільговиків та не перекладали цей тягар на місцеві бюджети.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні