--> На Прикарпатті мати убила, а потім спалила 2-місячного сина за те, що не давав спати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Прикарпатті мати убила, а потім спалила 2-місячного сина за те, що не давав спати

6
-6
На Прикарпатті мати убила, а потім спалила 2-місячного сина за те, що не давав спати
У селі Кобаки Косівського району Івано-Франківської області на території лісового масиву у яру правоохоронці знайшли тіло 2-місячного немовляти. Дитину задушила, а потім двічі намагалася спалити її 23-річна мати. Жінці загрожує від 15 років за ґратами до довічного ув'язнення, - пише Газета.УА.

У селі Кобаки Косівського району Івано-Франківщини затримали 23-річну жінку, яку підозрюють у жорстокому вбивстві 2-місячного сина.

Стало відомо, що жінка жила з татом та матір'ю, хлопчика виховувала сама. 49-річний батько її дитини проживав окремо у Космачі.

Про це повідомив начальник управління кримінальної поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Роман Чекмарьов.

"Мати дитини розповіла, що близько 17:00 була надворі, прала пелюшки, а коли повернулася до будинку, дитини не було. Правоохоронці не змогли підтвердити версію про викрадення дитини. Згодом на подвір'ї знайшли обгорілі клапті ковдри, застібки. Коли запитали жінку, що відбувалося, вона сказала, що спалювала старі речі. Пізніше під час обходу дворів поліцейські знайшли свідка, яка бачила, як ця жінка з торбою йшла у бік лісу і питала дорогу", - розповів Чекмарьов.

До пошуків залучили кінологів, поліцейських. Під час огляду у лісі знайшли пакет із памперсами, дитячим кремом та медичними препаратами, який належав жінці. Далі виявили обгоріле тіло 2-місячної дитини з обв'язаним навколо шиї шнурком.

"Під час подальшої роботи встановили, що матір у стані душевного хвилювання, через те, що дитина хворіла, не давала їй спати, вирішила позбавити сина життя. Задушила його, а потім спробувала спалити тіло. Коли це не вийшло, взяла тіло і віднесла в ліс, там намагалася ще раз спалити, але знову не вдалося. Закидала його хмизом", – додав правоохоронець.

Після того жінка повернулася додому та заявила в поліцію про зникнення дитини.

Проводять медичні дослідження. Жінка визнала свою вину і дає свідчення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно правительству. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас: https://myukraina.com.ua/prognoz/predskazaniya/predskazaniya-vangi-dlya-ukrainy.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас:
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/kogda-povysyat-pensii.html
Відповісти
Последнее время не могу найти нормальную информацию чтоб получить независимое мнение по той или иной информации, в основном большая часть контролируема государством.
Вижу что сейчас на небольших СМИ новости более достоверная.
Нашел и хочу поделиться: https://russtoday.com/povyshenie-zarplaty-rabotnikam-mchs/
А где ищите ВЫ?
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/proroctva-pro-ukra%D1%97nu.html
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как поехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Ютубе, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом пребывания в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/novosti/tipichnaya-vneshnost-polyakov.html
Відповісти
Вы реально осознаете что творится в стране?!
У меня есть чувство нам подсовывают какие то левые статьи и мы часто не читаем информацию из первоисточника.
Перебрав кучу источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что журналисты показывают хоть какую то реальность в которой живем.
Очень важно в наше время отбирать реальные СМИ.
Вот еще одна свежая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/novi-tarifi-na-elektroenergiyu-v-ukra%d1%97n/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні