--> У Луцьку судять ватажка і члена банди, яка грабувала містян | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку судять ватажка і члена банди, яка грабувала містян

1
-4
 У Луцьку судять ватажка і члена банди, яка грабувала містян
У Луцьку триває судовий розгляд справи Даура Марганії та Вадима Піголюка, яких підозрюють у численних грабежах будинків та офісів.

Чергове судове засідання у справі відбулось у понеділок, 29 травня.

Колегія суддів заслухала покази кількох потерпілих. Втім, через те, що на засідання прийшли не всі потерпілі, розгляд справи довелось перенести. Наступне засідання відбудеться 30 травня.

Нагадаємо, в січні 2017 року правоохоронці затримали Даура Марганію та Вадима Піголюка. Їх звинувачують в обкраданні помешкань та офісів лучан.

Всього у справі – 13 потерпілих: Сергій Дяченко, Микола Тимощук, Сергій Лещук, Юлія Ільюк, Володимир Матяшов, Єва Корінчук, Андрій Корінчук, Валентин Коваль, Ігор Ковальчук, Тетяна Руй, Євгенія Громико, Володимир Кравчук, а також – Олександр Ніколайчук, учасник громадського формування «Самооборона» та власник магазину «Свій час». Також у списку потерпілих – благодійний фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Варто зазначити, що одна із потерпілих Тетяна Руй – колишня теща Даура Марганії.

Підозрюваних наразі тримають під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По цылый Украине кримыналитет грузинський розбыйны напади робить ! Не роблять палець об палець тут а крадуть тыльки ! подинтеся в грузию из СААКАШВИЛИ СВОиМ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні