Як в «ПортCity» у Луцьку відгримів «Ляпіс 98»

3
0
Як в «ПортCity» у Луцьку відгримів «Ляпіс 98»
Лідер проекту Сергій Міхалок запалював серця фанатів ностальгійною програмою «Ляпіс 98».

Арена розваг «Generator City» стала майданчиком для масштабного концертного дійства. Окрім сцени, тут діяв party-bar та відпочинкова зона.

Близько тисячі лучан зібралося у ТРЦ «Порт City», щоб зустрітися зі своїм кумиром та пригадати найдрайвовіші хіти, зібрані за 25 років творчості гурту.

разом із оркестром «Ляпис 98» подарували відвідувачам ТРЦ «ПортCity» більш ніж дві години музики, танців та незабутньої атмосфери.Серед «золотих» хітів лунали відомі всім «Яблони», «Зеленоглазое такси», «Ау», «Капитал». Під суміш шансон-року, як сам називає свою музику Міхалок, відривалися і дорослі, і навіть діти, яких батьки взяли із собою.

А коли залунав гімн «Воины света» підспівували абсолютно усі.

Фронтмен гурту в перервах між піснями зачитував свою гостро-філософську поезію та дякував лучанам за теплий прийом, адже було дійсно гаряче.

Прихильники проводжали гурт зі сцени гучними оплесками. Дехто виходив із концертної зали зі сльозами на очах. Гості дійства танцювали, підспівували виконавцям та не хотіли відпускати їх зі сцени. Тож «Ляпис 98» двічі виходив на біс, аби потішити шанувальників улюбленими піснями.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мдааа... фотографу 5+ молодець
Відповісти
михалок опустился
такова доля предателя
Відповісти
Море позитивних емоцій і вражень. Всі підспівували і танцювали. Концерт супер!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні