«Кожен п'яний водій має бути покараний», - голова луцького суду

1
2
«Кожен п'яний водій має бути покараний», - голова луцького суду
Голова Луцького міськрайонного суду заявив, що кожен п'яний водій має нести покарання відповідно до закону.

Про це Михайло Квятковський сказав під час акції протесту під стінами суду 26 травня.

Нагадаємо, біля суду зібралося близько сотні активістів, які вимагають покарання для речника "Варти порядку" Олександра Волянюка та звільнення судді Олега Ющука, який його виправдав.

Активісти перепинили голову суду Михайла Квятковського, який саме йшов на роботу. Той заявив, що кожен п'яний водій має нести покарання.

Чоловік висловив готовність прокоментувати будь-яку справу щодо п'яних водіїв, яку він розглядав особисто. В той же час він запевнив, що відповідно до Кодексу суддівської етики, не може коментувати рішення своїх колег, які наразі нескасовані.

Також він зауважив, що кожен суддя особисто несе відповідальність за свої вчинки, а голова суду - не має права впливати на інших служителів Феміди, бо це заборонено законом.

Він порадив активістам звертатись до Вищої ради суддів та кваліфікаційної комісії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Також він зауважив, що кожен суддя особисто несе відповідальність за свої вчинки" - додав би ще "перед богом", і була б повна "картіна маслом".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні