Волинські бійці АТО пройшли музичну терапію Вакарчуком

0
2
Волинські бійці АТО пройшли музичну терапію Вакарчуком
У рамках благодійного проекту «Мистецька терапія», який реалізовує благодійний фонд «Рідна Волинь» поранені бійці, що проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів, матері, дружини загиблих волинських солдат і їхні діти, мали можливість відвідати концерт у місті Луцьку популярного гурту «Океан Ельзи».

Дякуючи організаторам концерту і спільній координації відомого волонтера Наталії Ариванюк, керівника проекту «Меценати для солдата» Руслана Теліпського та за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, - 100 волинських бійців АТО, поранені воїни з волинських шпиталів та 30 членів сімей загиблих солдат з Небесного Легіону Волині були запрошені на стадіон «Авангард», щоб разом з тисячами шанувальників популярного гурту «Океан Ельзи» поринути в неймовірну атмосферу музично - пісенного і світлового свята.

Концерт тривав більше ніж дві години і приніс «море» задоволення, звичайно, в першу чергу молоді, але і бійці АТО та запрошені члени сімей загиблих волинських солдат, теж отримали енергетичний «драйв» від виступу відомого музичного колективу і його лідера Святослава Вакарчука.

Музиканти виконали пісні із нового альбому «Без меж» та інші пісенні композиції із попередніх платівок, які вже давно популярні у всеукраїнському та міжнародному музичному просторі.

Усі, хто був у цей вечір на концерті, разом з артистами співали і танцювали кожен пісенний номер і залишились приємно зворушливі від фантастичного музичного шоу мегапопулярного гурту «Океан Ельзи» та з позитивними емоціями і враженнями покидали справжнє свято української пісні.

Голова обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов висловив подяку організаторам концерту і музикантам гурту «Океан Ельзи» та його лідеру Святославу Вакарчуку за таку мистецьку арт-терапію, що дієво лікує душі солдат, матерів, дружин загиблих воїнів, від наслідків війни на сході України і адаптує їх до реалій сьогоднішнього життя.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні