На Волині водії фур перекрили міжнародну трасу

4
4
На Волині водії фур перекрили міжнародну трасу
На міжнародній трасі Ковель-Ягодин водії фур, роздратовані кількаденними простоями в черзі на пункті пропуску “Ягодин”, вийшли з автівок протестувати.

Уже кілька останніх діб на міжнародному пункті пропуску “Ягодин” кілометрові черги. 21 травня коридор з вантажівок становить відстань до 15 км: фури розташувались від Ягодина аж до села Коцюри, - пише Кордон.

Простоявши по 2-3 дні в черзі й зрозумівши, що зрушать з місця ще не скоро, водії не витримали такого ставлення до себе з боку працівників митниці. Й в пообідню пору виявили протест “проти свавілля усіх, хто причетний до регулювання черг та оформлення авто для перетину кордону”.

Чоловіки, одягнувши жилети зі світловідбиваючими елементами, безперервно курсують пішохідним переходом, не даючи вільно проїхати решті транспортних засобів.

“Усі перекривають цю трасу, якими б не були причини протесту. Мітингували і шахтарі, і батьки проти оптимізації шкіл та інші. Від кожного такого мітингу завжди страждали насамперед далекобійники. Тепер прийшов наш час. Ми втомлені та голодні, дехто по кілька діб в дорозі. Я вже третій день не можу перетнути митницю. Ми вийшли з авто й ходимо по пішохідному, бо нас дістало таке ставлення до людей. Ми вимагаємо приїзду влади та керівництва Волинської митниці, вимагаємо, щоб нас гідно й законно оформляли. Скільки це може тривати?! Будемо ходити хоч всю ніч, ми й так не можемо поспішити й не маємо чим тут зайнятись” – заявив один з учасників акції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно роблять, бо у нашій країні тільки так можна привернути увагу до очевидного!
Відповісти
Правильно. Перед приїздом Пороха щось таки вирішиться.
Відповісти
Перекрийте щоб не проїхали також і автобуси і польськи авто, взагалі ніхто!!!!!!
Митниця була і є 25 років зеківським рекетирським постом по збору податі і ніякою митницею вона не була ніколи з дня її відкриття.
Відповісти
молодці у нашій країні усе вирішують люди самі. Виходьте перекривайте у нас влади не має, тільки тоді вони усе зроблять
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні