--> У Луцьку відкрився оновлений ресторан «Бравий Швейк»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відкрився оновлений ресторан «Бравий Швейк»*

0
0
У Луцьку відкрився оновлений ресторан «Бравий Швейк»*
Затишний європейський інтер’єр та смачні страви, які давно полюбили лучани – таким побачили ресторан «Бравий Швейк» гості у день його відкриття.

Після кількамісячної реконструкції 19 травня заклад знову офіційно запрацював.

На зміну зеленим тонам в оформленні ресторану прийшли відтінки червоного, на стінах з’явились намальовані персонажі книги «Пригоди бравого вояка Швейка», а відпочити тепер можна на м’яких комфортних диванах. У закладі кажуть, зміни, хоч і кардинальні, та загальній концепції не суперечать.

«Бравому Швейку» уже десять років і ми просто не могли стояти на місці – час вимагає змін. Щоб здивувати постійних гостей та привабити нових, ми і наважились на таке оновлення. Втім, слід відзначити, що ми не відійшли до модерну, а залишились вірні європейській класиці», - розповідає директор ресторану Алла Яблонська.

Керівник закладу каже, що одна з цілей реконструкції – додати ресторанної атмосфери.

Тому у «Бравому Швейку» з’явились широкі столи, м’які крісла і дивани. Тепер тут ще зручніше організовувати святкування з великою кількістю гостей, романтичні вечори.

Гості ресторану зможуть і надалі куштувати тут фірмові страви, які давно полюбили лучани та гості міста. Серед них – «Коліно вепра з Ланського лісу», «Фірмові ковбаски від Швейка», «Коронна страва коханки Франца-Йозефа». Також у меню з’явились сезонні новинки.

«Бравий Швейк» залишається пивним рестораном, тому і надалі гостей тут частуватимуть різними видами європейського пива, а завдяки співпраці з винним супермаркетом «Winetime» тут можна купити вино за магазинною ціною.

До речі, ціни у закладі після реконструкції не змінились.
А завдяки тому, що не змінився й персонал, якість кухні та сервісу залишилась на високому рівні.

За це особливо турбується власник Ярослав Галькевич. Він справжній поціновувач хорошої їжі, багато подорожує і чимало нових ідей для розвитку «Бравого Швейка» привозить з-за кордону.

Спеціально до відкриття у ресторані підготували багато сюрпризів для гостей. Це і жива скульптура на вході, і саксофоніст у залі, різноманітні конкурси, вікторини з призами та німецьке пиво у подарунок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні