«Луцьктепло» скаржиться на псування дорогого обладнання

1
8
«Луцьктепло» скаржиться на псування дорогого обладнання
"Луцьктепло" скаржиться на ОСББ та комунальників, які псують обчислювальні пристрої та датчики під час електрозварювальних робіт.

У Луцьку почастішали випадки псування обчислювальних пристроїв та датчиків, що встановлені на вузлах обліку теплової енергії житлових будинків, - повідолмєя ДК «Луцьктепло»

Поломки виникають під час електрозварювальних робіт на внутрішньо-будинкових мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання.

ДКП "Луцьктепло" звертається до керівників установ, житлово-комунальних підприємств та правлінь ОСББ щодо збереження лічильників обліку теплової енергії.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Малютіна молодець ,наконець Кравчук змінила а то коли не зайдешь то треба було нести хабаря їй ///накінець директору доходить а ще як кравчук о.в вижене то буде свято на фірми // гуляй фірма///
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні