«Волинь» не виконала вимоги Федерації футболу України з атестації

0
0
«Волинь» не виконала вимоги Федерації футболу України з атестації
"Волинь" так і не ліквідувала борг своєму екс-футболісту Саші Стевічу в встановлені Федерацією футболу України терміни для проходження атестації в українській Прем'єр-лізі.

"Волинь" не погасить заборгованість сербському півзахиснику Саші Стевіч, що в черговий раз ставить під сумнів видачу клубу атестату на наступний сезон, - повідомляє sportarena.

На засіданні атестаційного комітету ФФУ 11 травня клуб пообіцяв виправити ситуацію до 17 травня.

Однак сам Стевіч підтвердив, що лучани досі не погасили борг перед ним. З огляду на всі дані, комітет знову збереться разом і обговорить ситуацію 19 травня.

Невиплата заборгованості Стевічу означає, що "Волині" поки не мають права видавати ліцензію, тому що у клубу є протермінована заборгованість. Стевіч кілька разів йшов на поступки Волині щодо термінів виплати 70-ти тисяч доларів. Клуб же пояснював затримку технічними труднощами.

Крім того, у Волині є борг і бразильському нападаючому з італійським паспортом Алессандро Селіну. Сума боргу невідома, однак бразилець також звертався в ФІФА зі скаргою на дії Волині. Під час минулорічного погашення боргів питання про борг Селіну було не вирішено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні