«На «Промінь» тиснуть через політику», - директор розважального центру

6
13
«На «Промінь» тиснуть через політику», - директор розважального центру
Нещодавно у волинських медіа прозвучала інформація, що підприємство "Проміньпарксервіс", яке займається облаштуванням парковки біля розважального центру "Промінь", не виконує свої зобов'язання щодо будівництва спортивного та дитячого майданчиків, як це було передбачено договором із плавальним басейном.

Як заявив "Конкуренту" директор РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк, така інформація не відповідає дійсності.

"Розважальний центр "Промінь", а також "Проміньпарксервіс" повністю виконують взяті на себе зобов'язання, передбачені договором із луцьким плавальним басейном. Ми закупили необхідне обладнання і найближчим часом майданчики будуть встановлені", – заявив Дмитро Грелюк.

На підтвердження своїх слів він надав копію договору та платіжне доручення на закупівлю дитячого та спортивного обладнання для облаштування майданчиків.
Дмитро Грелюк
Дмитро Грелюк

"Променю" неодноразово закидали, що для облаштування парковки поблизу розважального центру зрубують дерева. Проте, з його слів, все відбувається в законних рамках.

"У нас є ордер на зрізання дерев. Самовільно ніхто нічого не спилює. Більше того, ми зобов'язалися відновити зрізані зелені насадження. Нами уже посаджена більша частина дерев, які планувалися, а саме: 11 лип, 1 сосну та 28 туй, і на цьому ми не збираємося зупинятися", – каже директор РЦ "Промінь".

Останні події в медіа-просторі довкола "Променя" наштовхують Грелюка на думку про політичне замовлення.

"Я не розумію, чому тиснуть на бізнес, який розвиває Луцьк. Я не розумію, чому журналісти з "Аверсу" та "Волинських новин" не дзвонять до мене за коментарями. Я би надав їм повну та достовірну інформацію. Але тоді б не вийшло "сенсації", яку тиражують ці медіа. Складається враження, що це просто політичне замовлення проти одного з інвесторів "Променя" – Андрія Покровського, який є депутатом Луцької міської ради", – заявив Дмитро Грелюк.

"Термін дії договору ще не закінчився. Процес будівництва триває, а нас звинувачують у невиконанні умов договору. Це безглуздо!" – обрурюється директор РЦ "Промінь".

Також представник "Проміньпарксервісу" Андрій Маруняк, у якого телеканал "Аверс" брав коментар, заявляє, що його слова вирвали з контексту.

"Я чітко сказав, що ми не відмовляємося від взятих на себе зобов'язань і спортивний та дитячий майданчик будуть побудовані. Але чомусь ці словами не потрапили в ефір. Закликаю журналістів більш об'єктивно висвітлювати інформацію", – заявив Маруняк.
Андрій Маруняк - ліворуч
Андрій Маруняк - ліворуч

Нагадаємо, що влітку 2016 року ТзОВ "Проміньпарксервіс" уклало договір про співпрацю із КЗ "Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву плавання Луцької міської ради". Згідно з умовами, підприємство має побудувати спільну паркову для плавального басейну та розважального центру "Промінь", а також облаштувати дитячий та спортивний майданчики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиці все нейметься! Після свого гам... ЦУМу і Промінь і Порт з Там-Тамом йому муляють і підконтрольні ЗМІ місця собі не знаходять :) А чому нікого довгобуд на Рівненській не цікавить, друга і партнера Палиці Лазорка, який у Лондоні переховується? Нехай візьме Палиця і добудує!
Відповісти
якщо кожен бізм

якщо кожен хто будує в місті буде так підходити до питань врахування інтересів жителів то сьогодніі місто було б набагато кращим



Відповісти
якщо кожен бізм

якщо кожен хто будує в місті буде так підходити до питань врахування інтересів жителів то сьогодніі місто було б набагато кращим



Відповісти
Дивна реакція "влади", ще не бачив,щоб Міськрада так вболівала за лучан))) Покровський за власний кошт зробив чудовий благоустрій, а його "втоптують у багнюку"( Всі вже забули,що на території теперішньої парковки раніше були смітники та бур'яни, валялися шприци і пляшки з-під спиртного, а п'янички ходили туди справляти біологічні потреби) Ото гарний був "гайок"))) Краще напевно щоб бізнесмени гроші вивозили за кордон, а не вкладали у розвиток інфраструктури. Виникає питання: на кого працює наша "влада", точно що не на Лучан((( Так всі інвестори скоро розбіжаться, не буде бюрократикам з кого грошенята викачувати. Отоді подумають де взяти робочі місця, і за що замінити доісторичну бруківку на тротуарах. Фахівці )))))
Відповісти
Соромно, панове, повинно бути тим, хто вбачає в роботах по благоустрою площі при "Проміні" якісь ганебні порушення умов договору. Та подивіться, як ця територія перетворила цю частину місця в ошатний центр, де можна відпочити і погуляти з дітьми! Знесення отих хащів на крузі розвороту (де здавалось вовки вночі гуляли!!) - чого значить! А у Покровського ніколи слова не розходяться з ділом: як пообіцяв зробити те, що 25 років у влади міста не вдавалося зробити - знести громадську вбиральню (позорище!) у дворі біля ОДА - він це зробив! Навіть більше того: зробив жителям старезного будинку (що користувались цією вбиральнею) воду, каналізацію і внутрішній туалет. Виконає він і всі умови договору і навіть більше! Нам би таких патріотів міста, як Покровський - побільше!!
Відповісти
А ЗАБУЛИ ЩО БУЛО НА МІСЦІ СІТІ- ПАРКУ? ТУТ У НАС ВЖЕ ЄВРОПА!!! ХАЙ КОЖНИЙ укроп ПОСАДИТЬ СКІЛЬКИ ДЕРЕВ СКІЛЬКИ ПОКРОВСЬКИЙ ПОСАДИВ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні