90-річного волинянина кинули майже на мільйон гривень

0
-4
90-річного волинянина кинули майже на мільйон гривень
За добу у Володимир-Волинському шахраї ошукали двох пенсіонерів.

Про це повідомляє Район.Володимир-Волинський.

Отож, близько 9-ої вечора до поліції надійшла заява від 90-річного жителя вулиці Сагайдачного, до котрого десять хвилин тому прийшло двоє невідомих осіб (чоловік та жінка) та представилися працівниками соціальної служби.

Під виглядом оформлення соціальної допомоги та обміну валюти, вони видурили у старенького приблизно більше 20 тисячі доларів та 11 тисяч євро. І тільки після того, як вони поспішно залишали квартиру, дідусь зрозумів, що його ошукано.

Проте наздогнати шахраїв йому так і не вдалося, оскільки за його словами, ці дві особи, з вигляду схожі на представників ромської національності, сіли в авто та помчали у невідомому напрямку.

Друга заява подібного змісту надійшла після десятої години вечора від 85-річної мешканки одного із будинків, що на вулиці Івана Франка. У неї дві невідомі особи, які представилися працівниками міської ради, під приводом обміну валюти, виманили в старенької усі збереження, які вона тримала в квартирі. А це приблизно 450 гривень та 15 доларів.

За інформацією правоохоронців подібні заяви ще вдень надходили від жителів Нововолинська, де також встигли наслідити ці, а можливо вже інші шахраї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні