«Волинь» достроково вилетіла з Прем’єрки

2
1
«Волинь» достроково вилетіла з Прем’єрки
Через борги перед колишнім гравцем "хрестоносців" Сашею Стевічем УПЛ позбавила "Волинь" 6 турнірних очок, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу УПЛ.

"УПЛ отримала лист від ФФУ, де повідомляється, що 11 травня на адресу Федерації футболу України надійшов лист від Дисциплінарного комітету ФІФА, в якому останній вимагає імплементації свого рішення від 15 березня 2017 року щодо позбавлення ФК "Волинь" (Луцьк) 6 (шести) турнірних очок у чемпіонаті України", - йдеться у повідомленні на сайті УПЛ.

Таким чином за невиконання ФК "Волинь" рішення ДК ФІФА, головна команда клубу з Луцька позбавлена 6 (шести) турнірних очок у чемпіонаті Ліги Парі-Матч.

Варт відзначити, що після внесення відповідних змін у турнірну таблицю Ліги Парі-Матч у команди Віталія Кварцяного стало 7 очок і за 4 тури до завершення змагань лучани достроково вилетіли з Прем'єр-ліги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиця з Коломойським рулять....
Відповісти
Сеня,футбол теперь не актуален,теперь лёгкая атлетика рулит!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні