--> ТОП-8 найбагатших луцьких депутатів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-8 найбагатших луцьких депутатів

4
34
ТОП-8 найбагатших луцьких депутатів
З-поміж 8 депутатів-мільйонерів найбагатшими є представники з БПП, УКРОПу та "Батьківщини".

Про це повідомляє громадський рух «Чесно».

1. Андрій Покровський


Найбагатшим депутатом Луцької міської ради за доходами є Андрій Покровський, обраний до ради від БПП.

Минулорічний дохід бізнесмена-мільйонера становить понад 5,5 млн грн.

2. Валерій Бондарук

Друге місце займає депутат від "Батьківщини" Валерій Бондарук.

Торік він задекларував 5 млн 283 тис. 58 грн, з яких більше 4 млн грн – дохід дружини.

«Я бізнесом займаюсь з 1994 року. Тому мав можливість заощадити і заробити ці кошти. А чотири мільйони моєї дружини – то це її бізнес. Я в нього не втручаюсь. Вона має магазини з хутром. 5 мільйонів заощаджень – це те, що я заробив і також там є кошти за продаж корпоративних прав», - пояснює Бондарук.

3. Микита Рабан


Третє місце за доходами належить депутату від УКРОПу Микиті Рабану. Він задекларував 1 мільйон 680 тис. 863 грн доходу сім’ї. Майже весь дохід - кошти від підприємницької діяльності.

«Мені здається, що моя декларація – одна з найбільш чесних. Моя підприємницька діяльність – це операції з нерухомістю, а саме оренда, купівля-продаж. Готівкою зберігаю більше 2 мільйонів – це кошти, які я накопичив за весь цей час», - розповідає Рабан.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ТОП-10 луцьких депутатів з найбільшими прибутками

4. Євген Ткачук

Четверте місце в рейтингу найбагатших депутатів займає позафракційний депутат Євген Ткачук. У минулому році сукупний дохід 2 млн 609 тис. 712 грн.

По телефону відповідати на запитання Ткачук відмовився. Пообіцяв зателефонувати пізніше: «Я не можу зараз розмовляти. У мене люди. Напишіть питання в смс-повідомленні... Потім вам перетелефоную».
Однак ні смс-відповіді, ні дзвінка від нього не отримали, - пише громадський рух «Чесно».

5. Сергій Була

Депутат-«радикал» Сергій Була торік задекларував 1 млн 428 тис. 960 грн сукупного доходу.

«Починаючи з 2000 року , в мене сім’я займається підприємницьою діяльністю. В мене мама і тато підприємці. І щорічно ми декларуємо доходи і щомісяця платимо податки. При тому раніше це були зовсім інші суми. Якщо взяти в гривнях по відношенню до курсу долара. Тобто я вважаю, що ті суми, які задекларовані, доволі незначні», – коментує він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ТОП-10 луцьких депутатів з найменшими прибутками

6. Петро Нестерук

Депутат Петро Нестерук, який віднедавна очолює фракцію БПП "Солідарність" в Луцькраді, задекларував 1 млн 371 тис. 666 грн сукупного доходу сім’ї за минулий рік.

«Дружина ходить на роботу на ТзОВ "Полісся- Трейд" і отримує зарплату як штатний працівник. А я підприємець з 2007 року, займаюсь роздрібною торгівлею будматеріалами, продуктами харчування та готельно-ресторанним бізнесом. Гроші накопичуємо потрохи, так як бізнес постійно потребує розвитку і капіталовкладень»,- говорить він.

7. Микола Федік

Керівник фракції «Свободи» в міськраді, депутат Микола Федік в минулому році отримав 999 тис. 908 грн. Це дохід від зайняття підприємницькою діяльністю.

8. Віктор Ящук

Депутат-«свободівець» Віктор Ящук торік отримав мільйон гривень від провадження підприємницькою діяльністю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
34

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналісти, ви скоро на голову вилізати будете! Хто скільки заробив, хто куди потратив. Кому цікаво рахувати чужі гроші?
Відповісти
Мені цікаво
Відповісти
Якщо ви вважаєте що не цікаво рахувати чужі гроші,то не треба висовуватися на публічні посади,тоді ніхто не буде цікавитися твоііми прибутками
Відповісти
Не можна поєднувати бізнес і депутатство.Або ти бізнесмен, або ти депутат.Бізнесу в політиці робити нічого..Тоді буде більше порядку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні