Лучан чекає літо без гарячої води через борги у понад три мільйони гривень

10
-6
Лучан чекає літо без гарячої води через борги у понад три мільйони гривень
Лучани залишаться без гарячої води влітку, якщо борг перед ПАТ «Волиньгаз» не буде погашений, - заявляє Андрій Карпомиз.

Про це, 11 травня, під час засідання Антикризового енергетичного штабу у Волинській ОДА попередив комерційний директор товариства Андрій Карпомиз. Назвавши ситуацію з розрахунками ДКП «Луцьктепло» катастрофічною, - повідомляє Волинська правда.

Нагадаємо, що 10 травня один з районів Луцька залишився без гарячої води.

Як розповів Андрій Карпомиз , зараз заборгованість тепловиків краю КП перед «Волиньгазом» становить 6 млн грн. З них: Володимир – Волинський боргує один мільйон 800 тисяч гривень, Луцьк – 3 мільйони 800 тисяч гривень, Нововолинськ – 697 тисяч гривень.

«Зараз у Володимирі – Волинському і Нововолинську питання про гарячу воду не стоїть, бо у них і так її немає, але, якщо у Луцьку і далі заборгованість буде рости і не погашатися, ми змушені будемо відключати гарячу воду», - зазначає Андрій Карпомиз.

Ще катастрофічною для ПАТ «Волиньгазу» є заборгованість держави з розрахунків за пільгами та субсидіями. Ця сума становить – 221 мільйон гривень.

«Ці кошти ми маємо погасити перед «Укртрансгазом» і на нас буде накладений штраф (близько 10 мільйонів гривень). Це можливо якийсь тиск на нашу область, не знаю, але можливо, що ми всі залишимося без газу, – прогнозує керівник «Волиньгазу».

Заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук повідомив , що кошти за субсидії держава поверне не раніше червня.

«Ми не можемо, на жаль, вплинути на цю ситуацію. Тому якщо держава не виконує своє зобов’язання, то вона повинна була б проводити роботу з газопостачальними та газорозподільними компаніями, щоб вони не перекидали борги один одному», – зазначив він.

Разом з тим посадовець повідомив, що Луцька міська рада розподілила вільні залишки міської казни на підтримку комунальних підприємств, в тому числі ДКП «Луцьктепло».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Полішук сам не миється, тепер і лучан привчить ходити смердячим та прищавим.
Відповісти
Нашо митися, якщо є вологі серветки!
Відповісти
Ти, дебільне, гарячу воду відключають кожне літо вже купу років!!!
Відповісти
тоти дебіл кончаний,раз тобіводу відключають, а тобі то вже традиція.
Відповісти
Так платити треба лучанам,тоді буде все нормально.
Відповісти
Якщо ти довбак безголовий, то і будеш ходити смердючим і в прищах, бо літом гарячу воду (принаймі на 40-му кварталі) кожен рік вимикають. Нормальні люди давно собі бойлери встановили і їм по-барабану відключення гарячої води.
Відповісти
нормальні люди за містом віли поставили і миються в басейнах просто неба
Відповісти
ДОГОВІР
про надання послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води
19.Виконавець зобов’язаний:
1. своєчасно надавати Споживачу послуги в установлених обсягах, на¬лежної якості...
Так подавайте до суду на "Луцьктепло" за невиконання умов договору та вимагайте сплати за матеріальну і моральну шкоду. Може тоді трохи задумаються крахобори.
Відповісти
Поліщук парєшає...
Відповісти
команда Чіпа і Дейла усе прорішає на Волині
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні