У Луцьку поставили коробки з пакетами для собачого лайна

12
3
У Луцьку поставили коробки з пакетами для собачого лайна
У Луцьку в парку, що знаходиться за РАЦСом, з'явилися коробки з пакетами для випорожнень собак.

На території площі Героїв Майдану, що біля РАЦСу, з'явилися оголошення із закликом прибирати за своїми улюбленцями, - пише Конкурент.

"Хочеш змінити своє місто? Почни з себе! Прибери за своїм собакою!" – сказано у повідомленні.

Біля оголошення на стовбі прилаштована коробка з поліетиленовими пакетиками для того, аби лучани могли прибрати випорожнення за собаками під час прогулянки.



До слова, ще у 2014 році у Луцьку затвердили місця, де можна вигулювати собак: це вулиця Боженка (біля річки Жидувка); бульвар Дружби народів (біля річки Жидувка); вулиця Гордіюк; вулиця Кравчука (біля РАЦСу); на вулиці Шопена (біля Палацу учнівської молоді); парк 900-річчя міста Луцька (біля вулиці Космонавтів); парк 900-річчя міста Луцька (біля вулиці Ветеранів); вулиця Набережна (навпроти вулиці Яровиця); вулиця Набережна (навпроти вулиці І.Франка); два майданчики у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні журналісти! Не опускайтесь до тем, які принижують суспільство. Подібні буденні проблеми мають вирішувати відповідні служби без галасу у ЗМІ. Бо складається враження, що вам нічого писати. То не сидіть у луцьких затишних офісах, а їдьте в село, в глибинку, до людських проблем. Ви формуєте громадську думку? Людині на пенсію в тисячу гривень байдуже, в що в обласному центрі збиратимуть собаче лайно.
Відповісти
а ви певно маєте собаку і не прибираєте за ним? нормальна тема!!!
Відповісти
давно пора. а то псів позаводять, а прибрати лінь... потім зішкрібати лишається з дитячого взуття.... ще б штрафували, якщо не прибирають!
Відповісти
тоді з дворових псів теж беріть штраффф
Відповісти
В цивілізованих країнах ,собачі екскременти збирають в спеціально сконструйовані паперові пакети!!!! ,а не так ,як в нас -добро зробили-целофанові!!!! Ще невідомо,що краще,чи те розкладеться після дощу,чи целофан,який буде розкладатись 100років.домашні тварини практично всі проліковані від гельмінтів і вакциновані від хвороб,а за бродячими не вженуться....Краще б звернули увагу на ті санзаводи,на сморід,на якість всього,що споживає людина.....ЦЕЛОФАНОВІ ПАКЕТИ -ЦЕ ДОСЯГНЕННЯ ВЛАДИ?
Відповісти
В цивілізованих країнах і люди прибирають завжди після себе.чомусь як гуляю, бачу більше "лайна" від людей,а не собак!на рахунок целофанів-влучно.
Відповісти
А,ще цікаво ,як і хто буде утілізувати те зібране....раз воно таке небезпечне?????
Відповісти
А моя собачка вихована! Їй 8 років і вона ніколи не накакала на тротуарі, чи на дорозі. Завжди робить ці справи в травичці, подалі від доріг.
Відповісти
Нэ..звичайно молодці,що таке організували..але чи довго ця коробочька провісить поки її наші звірі не вкрадуть ,не поб'ють .
Відповісти
Ти блін коробочька квадратнолоба)
Відповісти
Яке безглуздя! За кордоном намагаються відмовитися від поліетиленового сміття, яке розкладається століттями. А у нас лозунг: Хочеш змінити рідне місто? Почни з себе! Використай пакетик для собачої гівняшки, додай свою лепту до перетворення планети у поліетиленовий смітник!
Відповісти
Прекрасна ініціатива, але чому тільки в одному місці? І коли будуть виставлені урни для відходів , чи , принаймі, звичайні мішки на місцях для вигулу собак? І, знову ж ,-чому не по всіх районах міста виділені такі площадки? Хотілося б почути відповідь.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні